DARICA HAFTA SONUNU ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ

Darıca 28.12.2015 - 12:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA HAFTA SONUNU ETKİNLİKLERLE GEÇİRDİ

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nin hafta sonunda konuğu ,Erzurum Atatürk Üniversitesi ilahiyat Fakültesi islam Tarihi ve Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Ağırman oldu.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nin hafta sonunda konuğu ,Erzurum Atatürk Üniversitesi ilahiyat Fakültesi islam Tarihi ve Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Ağırman oldu. “Hz.Peygamber ile Başbaşa” konulu konferansta  Prof.Dr. Mustafa Ağırman , Peygamber Efendimiz'in (s.a.v), yaşamından örnekler sunarken, günümüzde insanlığın en çok ihtiyaç duyduğu şeylerin başında Peygamber Efendimiz  (s.a.v), in örnek yaşantısı olduğuna vurgu yaptı.Ağırman, yeryüzünün en saygın varlıkları olan insanların, dilleri, dinleri, renkleri ve cinsiyetleri farklı olsa da hepsi bir anne ve babanın, Adem ile Havva'nın çocukları olduğunu, dolayısıyla kardeş olduklarını belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. ÇOCUKLAR KÜLTÜR MERKEZİNİ ÇOK SEVDİ Açıldığı günden itibaren çocukların vazgeçilmez mekanlarından olan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi hafta sonunda da adeta çocukların akınına uğradı. Cesur Tom isimli çocuk sineması ve Aliş’in Maceraları isimli çocuk tiyatrosu hafta sonunda ücretsiz bir şekilde çocukların beğenisine sunulurken, çocuklar kültür salonunu tıklım tıklım doldurarak bol bol eğlendiler.
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nin hafta sonunda konuğu ,Erzurum Atatürk Üniversitesi ilahiyat Fakültesi islam Tarihi ve Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Ağırman oldu.

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nin hafta sonunda konuğu ,Erzurum Atatürk Üniversitesi ilahiyat Fakültesi islam Tarihi ve Sanatları Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mustafa Ağırman oldu.

“Hz.Peygamber ile Başbaşa” konulu konferansta  Prof.Dr. Mustafa Ağırman , Peygamber Efendimiz'in (s.a.v), yaşamından örnekler sunarken, günümüzde insanlığın en çok ihtiyaç duyduğu şeylerin başında Peygamber Efendimiz  (s.a.v), in örnek yaşantısı olduğuna vurgu yaptı.Ağırman, yeryüzünün en saygın varlıkları olan insanların, dilleri, dinleri, renkleri ve cinsiyetleri farklı olsa da hepsi bir anne ve babanın, Adem ile Havva'nın çocukları olduğunu, dolayısıyla kardeş olduklarını belirterek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ÇOCUKLAR KÜLTÜR MERKEZİNİ ÇOK SEVDİ

Açıldığı günden itibaren çocukların vazgeçilmez mekanlarından olan Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi hafta sonunda da adeta çocukların akınına uğradı. Cesur Tom isimli çocuk sineması ve Aliş’in Maceraları isimli çocuk tiyatrosu hafta sonunda ücretsiz bir şekilde çocukların beğenisine sunulurken, çocuklar kültür salonunu tıklım tıklım doldurarak bol bol eğlendiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.