DARICA KIŞA HAZIR

Darıca 14.12.2016 - 13:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA KIŞA HAZIR

Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı Darıca Belediyesi Fen İşleri Ekipleri hazırlıklarını tamamladı.

  Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde kar yağışının beklendiği ilimizde herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermeme adına, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 1 adet greyder, 2 adet tuzlama robotu, 3 adet tekerlekli kepçe, 2 adet kamyon ve 30 kişilik personeli kar mücadelede 24 saat hazır bulunduruyor.   Yaklaşık 1000 ton tuz stokunun bulunduğunu belirten yetkililer bu kış ana arterler,  araç ve insan yoğunluğunun fazla oldu olduğu yerlerde hizmet verileceğinin altını çizdiler. Olası bir kar yağışında yoların kapanmaması için belediye ekiplerinin tüm ekipmanlarıyla hazır olduğunu ve hiçbir sıkıntı yaşanmaması için 24 saat vardiyalı bir şekilde çalışacak acil müdahale ekibi oluşturulduğunu ifade eden yetkililer, her türlü olumsuzluğa karşı hazır olduklarını ifade ettiler.
Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı Darıca Belediyesi Fen İşleri Ekipleri hazırlıklarını tamamladı.

 

Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde kar yağışının beklendiği ilimizde herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermeme adına, Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde 1 adet greyder, 2 adet tuzlama robotu, 3 adet tekerlekli kepçe, 2 adet kamyon ve 30 kişilik personeli kar mücadelede 24 saat hazır bulunduruyor.

 

Yaklaşık 1000 ton tuz stokunun bulunduğunu belirten yetkililer bu kış ana arterler,  araç ve insan yoğunluğunun fazla oldu olduğu yerlerde hizmet verileceğinin altını çizdiler. Olası bir kar yağışında yoların kapanmaması için belediye ekiplerinin tüm ekipmanlarıyla hazır olduğunu ve hiçbir sıkıntı yaşanmaması için 24 saat vardiyalı bir şekilde çalışacak acil müdahale ekibi oluşturulduğunu ifade eden yetkililer, her türlü olumsuzluğa karşı hazır olduklarını ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.