19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA KAÇTI SARIYER KOVALADI

Spor 22.10.2016 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA KAÇTI SARIYER KOVALADI

Darıca protokolü evinde konuk ettiği Sarıyer protokolü ile 2-2 berabere kaldı.

Abdullah Örs, Erhan Yeşil Hikmet Yaşar, Hikmet Tatoğlu, Özgür demirtaş gibi önemli isimlerden kurulu kadrosuyla sahada ayak basmadık yer bırakmayan Darıca ekibi, kıran kırana mücadeleye sahne olan maçta iki kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı. SARIYER GERİDEN GELDİ Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın bir dönem görev yaptığı Sarıyer ekibi, deneyimli ve teknik kapasitesi yüksek oyuncularıyla 2 kez geriye düştüğü maçta beraberliği kurtarmayı başardı. Dostane görüntülere sahne olan maçın ardından baklava ziyafeti çeken her iki ekibin yıldızları, zevkli bir mücadeleyi geride bıraktılar. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması Sarıyer’de oynanacak. Mücadelenin tarihi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.
Darıca protokolü evinde konuk ettiği Sarıyer protokolü ile 2-2 berabere kaldı.

Abdullah Örs, Erhan Yeşil Hikmet Yaşar, Hikmet Tatoğlu, Özgür demirtaş gibi önemli isimlerden kurulu kadrosuyla sahada ayak basmadık yer bırakmayan Darıca ekibi, kıran kırana mücadeleye sahne olan maçta iki kez öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı.

SARIYER GERİDEN GELDİ

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’ın bir dönem görev yaptığı Sarıyer ekibi, deneyimli ve teknik kapasitesi yüksek oyuncularıyla 2 kez geriye düştüğü maçta beraberliği kurtarmayı başardı. Dostane görüntülere sahne olan maçın ardından baklava ziyafeti çeken her iki ekibin yıldızları, zevkli bir mücadeleyi geride bıraktılar. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması Sarıyer’de oynanacak. Mücadelenin tarihi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.