DARICA KAPALI PAZAR YERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Darıca 13.09.2018 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA KAPALI PAZAR YERİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Darıca Cami Mahallesi’nde yapılan Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz ay temelleri atılan projenin hedeflendiği şekliyle yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

PARK SORUNU DA ÇÖZÜLÜYOR Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülürken, çalışmaların devam ettiği projenin  yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.  Alt katı kapalı otopark olarak hizmet verecek olan Kapalı Pazar Yeri mimari projesiyle ilçeye değer katacak. Çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor.  İKİ TANE DAHA YAPILACAK Çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yıl sonunda tamamlanarak hizmete açılacağını söylerken, çok fonksiyonlu, çok amaçlı bir proje olan Kapalı Pazar Yeri Projesi’nden Darıca’da farklı mahallelerde en az iki tane daha yapılacağını söyledi. Başkan Karabacak, inşaat çalışmalarını sürekli olarak ekipleriyle birlikte takip ettiklerinin de altını çizdi.
Darıca Cami Mahallesi’nde yapılan Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmaları ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz ay temelleri atılan projenin hedeflendiği şekliyle yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

PARK SORUNU DA ÇÖZÜLÜYOR

Darıca Belediyesi tarafından Cami Mahallesi’ne yapılan kapalı sabit pazarla birlikte merkez mahallelerdeki pazar sorunu tamamen çözülürken, çalışmaların devam ettiği projenin  yıl sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.  Alt katı kapalı otopark olarak hizmet verecek olan Kapalı Pazar Yeri mimari projesiyle ilçeye değer katacak. Çok amaçlı, üstü kapalı ve modern bir şekilde planlanan sabit pazar projesinin alt katına ise 360 araç kapasiteli otopark yapılacak. Mimarisiyle göz kamaştıran Kapalı Semt Pazarının kurulmasıyla birlikte pazartesi ve perşembe günleri kurulan pazar yerlerinin buraya taşınması planlanıyor. 

İKİ TANE DAHA YAPILACAK

Çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, projenin yıl sonunda tamamlanarak hizmete açılacağını söylerken, çok fonksiyonlu, çok amaçlı bir proje olan Kapalı Pazar Yeri Projesi’nden Darıca’da farklı mahallelerde en az iki tane daha yapılacağını söyledi. Başkan Karabacak, inşaat çalışmalarını sürekli olarak ekipleriyle birlikte takip ettiklerinin de altını çizdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.