DARICA'LI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Darıca 26.03.2016 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA'LI ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu öğrencileri, topladıkları yardım kolilerini Darıca Yaşlılar Derneği’ne teslim etti

Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu öğrencilerinin Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, öğrencilerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere düzenlediği yardım kampanyasında hazırlanan yardım kolileri, Darıca Yaşlılar Derneği’ne teslim edildi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve okul idarecilerinin katıldığı programda bir selamlama konuşması yapan başkan Karabacak, “Okulumuzun ve  yavrularımızın yaşlılarımız için hazırlamış olduğu güzel bir etkinlikte sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. İşin özünde yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın güzelliğini burada ortaya koymak nesillerimize bunu aktarabilmek son derece önemli” dedi.   ÖĞRENCİLERİ KUTLADI Konuşmasını sürdüren Karabacak, “Okul müdürümüzün, okul aile birliğimizin ve öğretmenlerimizin de bu güzel etkinlikte çok büyük bir emeği var. Böyle bir alışkanlığı yeni nesle aktarabilmek son derece önemli. O açıdan ben okul müdürümüzü, okul aile birliğimizi ve öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum. Tabi buna katkı sağlayan bu güzel yavrularımızı da tebrik ediyorum. Yaşlılar Haftası’nda onlara ilgi-alaka göstermek, onlara saygı göstermek ve onların ihtiyaçlarını giderebilmek tüm gençlerimizin örnek alması gereken davranışlar. Çocuklarımız bugün bu örnek çalışmayı yaptılar, onları kutluyorum, hepsinin gözlerinden öpüyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.
Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu öğrencileri, topladıkları yardım kolilerini Darıca Yaşlılar Derneği’ne teslim etti

Darıca Ahmet Parmaksızoğlu İlkokulu öğrencilerinin Yaşlılar Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinlikte, öğrencilerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılmak üzere düzenlediği yardım kampanyasında hazırlanan yardım kolileri, Darıca Yaşlılar Derneği’ne teslim edildi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve okul idarecilerinin katıldığı programda bir selamlama konuşması yapan başkan Karabacak, “Okulumuzun ve  yavrularımızın yaşlılarımız için hazırlamış olduğu güzel bir etkinlikte sizlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyum. İşin özünde yardımlaşmanın, dayanışmanın ve paylaşmanın güzelliğini burada ortaya koymak nesillerimize bunu aktarabilmek son derece önemli” dedi.

 

ÖĞRENCİLERİ KUTLADI

Konuşmasını sürdüren Karabacak, “Okul müdürümüzün, okul aile birliğimizin ve öğretmenlerimizin de bu güzel etkinlikte çok büyük bir emeği var. Böyle bir alışkanlığı yeni nesle aktarabilmek son derece önemli. O açıdan ben okul müdürümüzü, okul aile birliğimizi ve öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum. Tabi buna katkı sağlayan bu güzel yavrularımızı da tebrik ediyorum. Yaşlılar Haftası’nda onlara ilgi-alaka göstermek, onlara saygı göstermek ve onların ihtiyaçlarını giderebilmek tüm gençlerimizin örnek alması gereken davranışlar. Çocuklarımız bugün bu örnek çalışmayı yaptılar, onları kutluyorum, hepsinin gözlerinden öpüyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.