DARICA MAHALLE KONAKLARI AÇILIYOR

Darıca 13.09.2018 - 13:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA MAHALLE KONAKLARI AÇILIYOR

Darıca’da üç ayrı mahallede yapımları tamamlanan Mahalle Konakları açılış programlarıyla birlikte halkın hizmetine sunulacak.

Yıl içerisinde temelleri atılan Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı, Darıca’lı Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ismi verilen Kazım Karabekir Mahalle Konağı ve Osmangazi Mahallesi Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı birer hafta arayla hizmete açılıyor. İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Karabacak, tüm vatandaşları mahalle konaklarının açılışına davet ederken, “üç ayrı noktada hizmete açacağımız Mahalle Konaklarımızın ilkini Bağlarbaşı Mahallesi’nde 17 Eylül 2018’de, ikincisini K.Karabekir Mahallesi’nde 24 Eylül’de ve üçüncüsünü de 01 Ekim 2018 tarihinde hizmete açacağız. Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konaklarımızın içerisinde mahalle muhtarlıkların yanı sıra çok amaçlı salon, aile sağlık merkezi, kütüphane, okuma salonu, cafe ve mescid gibi alanlar da bulunacak. Mahallelerimizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan mahalle konaklarımızı zamanla diğer mahallelerimize de yaparak daha geniş alanda hizmet vermeyi planlıyoruz. Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun. Bu güzel günde tüm halkımızı açılış programımıza davet ediyorum.” dedi.
Darıca’da üç ayrı mahallede yapımları tamamlanan Mahalle Konakları açılış programlarıyla birlikte halkın hizmetine sunulacak.

Yıl içerisinde temelleri atılan Bağlarbaşı Mahallesi Şehit J.Uzman Çavuş Salih Kayan Mahalle Konağı, Darıca’lı Şehit Uzman Çavuş Murat Tevlim’in ismi verilen Kazım Karabekir Mahalle Konağı ve Osmangazi Mahallesi Jandarma Onbaşı Şehit Zafer Tuygun Mahalle Konağı birer hafta arayla hizmete açılıyor.

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Karabacak, tüm vatandaşları mahalle konaklarının açılışına davet ederken, “üç ayrı noktada hizmete açacağımız Mahalle Konaklarımızın ilkini Bağlarbaşı Mahallesi’nde 17 Eylül 2018’de, ikincisini K.Karabekir Mahallesi’nde 24 Eylül’de ve üçüncüsünü de 01 Ekim 2018 tarihinde hizmete açacağız. Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konaklarımızın içerisinde mahalle muhtarlıkların yanı sıra çok amaçlı salon, aile sağlık merkezi, kütüphane, okuma salonu, cafe ve mescid gibi alanlar da bulunacak. Mahallelerimizde önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan mahalle konaklarımızı zamanla diğer mahallelerimize de yaparak daha geniş alanda hizmet vermeyi planlıyoruz. Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun. Bu güzel günde tüm halkımızı açılış programımıza davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.