19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA MEDYAEVİ’NE ZİYARETLER

Darıca 14.04.2016 - 11:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA MEDYAEVİ’NE ZİYARETLER

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Darıca Medyaevi’ne ziyaretler sürüyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, Darıca Medyaevi’ni ziyaret ederek gazetecilerle görüştü. Karabacak ve Çetinkaya’yı, Başkan Vekili Levent Altun ağırladı.

KOSGEB, desteklerini anlatacak Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun’un daveti üzerine Darıca Medyaevi’ni ziyaret eden KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, KOSGEB hakkında gazetecilere bilgi verdi. Çetinkaya, KOSGEB olarak girişimcilere yönelik önemli destekler verildiğini anlatarak, gazetecilerin de bu desteklerden yararlanabileceğinin altını çizdi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Levent Altun da, önümüzdeki günlerde Darıca Medyaevi’nde basın sektörüne yönelik desteklerle ilgili KOSGEB ile bir toplantı yapılacağını belirterek, “Basın sektöründe faaliyet gösteren ve girişimcilik hedefleri olan üyelerimizin bu konuda bilgilenmelerini sağlamak için KOSGEB ile ortak çalışma yürüteceğiz. Katkılarından ötürü KOSGEB’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.   Karabacak gazetecilerle sohbet etti   Darıca Medyaevi’nin bir başka konuğu da Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak oldu. Başkan Karabacak, medya evindeki gazetecilerle çeşitli konularda sohbet etti. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, medya evinde yapmayı planladıkları eğitim çalışmalarıyla ilgili Başkan Karabacak’a bilgi verdi. Altun, önümüzdeki dönemde hem KOSGEB destekleri hem de mesleki alanlarda eğitimler yapılacağını söyledi. Başkan Karabacak da medya evinin gazeteciler tarafından kullanılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra ise hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.              
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Darıca Medyaevi’ne ziyaretler sürüyor. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, Darıca Medyaevi’ni ziyaret ederek gazetecilerle görüştü. Karabacak ve Çetinkaya’yı, Başkan Vekili Levent Altun ağırladı.

KOSGEB, desteklerini anlatacak

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun’un daveti üzerine Darıca Medyaevi’ni ziyaret eden KOSGEB Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, KOSGEB hakkında gazetecilere bilgi verdi. Çetinkaya, KOSGEB olarak girişimcilere yönelik önemli destekler verildiğini anlatarak, gazetecilerin de bu desteklerden yararlanabileceğinin altını çizdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan vekili Levent Altun da, önümüzdeki günlerde Darıca Medyaevi’nde basın sektörüne yönelik desteklerle ilgili KOSGEB ile bir toplantı yapılacağını belirterek, “Basın sektöründe faaliyet gösteren ve girişimcilik hedefleri olan üyelerimizin bu konuda bilgilenmelerini sağlamak için KOSGEB ile ortak çalışma yürüteceğiz. Katkılarından ötürü KOSGEB’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Karabacak gazetecilerle sohbet etti

 

Darıca Medyaevi’nin bir başka konuğu da Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak oldu. Başkan Karabacak, medya evindeki gazetecilerle çeşitli konularda sohbet etti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, medya evinde yapmayı planladıkları eğitim çalışmalarıyla ilgili Başkan Karabacak’a bilgi verdi. Altun, önümüzdeki dönemde hem KOSGEB destekleri hem de mesleki alanlarda eğitimler yapılacağını söyledi. Başkan Karabacak da medya evinin gazeteciler tarafından kullanılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra ise hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.