19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA MEVLEVİHANELER SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Darıca 14.01.2016 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA MEVLEVİHANELER SERGİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde “Minyatürler ile Mevlevihaneler” isimli serginin açılışı yapıldı.

30 Ocak 2015 tarihine kadar açık olacak sergide Ülker Erke’nin minyatür eserleri sergileniyor.   Minyatürler ile Mevlevihaneler sergisinin açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, açılışa katılan konuklara teşekkür ederek, geçmişten günümüze önemli bir belge niteliğinde olan “Minyatürler ile Mevlevihaneler” isimli sergiye bütün vatandaşları davet etti.Başkan Karabacak,”Türkiye ve Balkanlarda günümüzde var olan ya da geçmişte kalan Mevlevihanelerin anlatıldığı serginin  yaklaşık kırk yılı bulan bir araştırma ve çalışmanın ürünü olduğuna dikkat çekerek bu önemli eseri ilçe halkıyla buluşturmalarının mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.Kesilen kurdela ilke açılışı yapılan sergiyi isteyen vatandaşlar 30 Ocak 2016 tarihine kadar 08:00 ile 17:00 saatleri  arasında gezebilecekler.
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde “Minyatürler ile Mevlevihaneler” isimli serginin açılışı yapıldı.

30 Ocak 2015 tarihine kadar açık olacak sergide Ülker Erke’nin minyatür eserleri sergileniyor.

 

Minyatürler ile Mevlevihaneler sergisinin açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, açılışa katılan konuklara teşekkür ederek, geçmişten günümüze önemli bir belge niteliğinde olan “Minyatürler ile Mevlevihaneler” isimli sergiye bütün vatandaşları davet etti.Başkan Karabacak,”Türkiye ve Balkanlarda günümüzde var olan ya da geçmişte kalan Mevlevihanelerin anlatıldığı serginin  yaklaşık kırk yılı bulan bir araştırma ve çalışmanın ürünü olduğuna dikkat çekerek bu önemli eseri ilçe halkıyla buluşturmalarının mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.Kesilen kurdela ilke açılışı yapılan sergiyi isteyen vatandaşlar 30 Ocak 2016 tarihine kadar 08:00 ile 17:00 saatleri  arasında gezebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.