DARICA MUSTAFA KARATAŞ’I AĞIRLADI

Darıca 16.02.2017 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA MUSTAFA KARATAŞ’I AĞIRLADI

Prof. Dr. Mustafa Karataş, Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde , “En Sevgili Hz.Muhammed” konulu söyleşisi ile Darıca’lı sevenleriyle buluştu.

Darıcalıların salonu tıklım tıklım doldurduğu söyleşide Mustafa Karataş Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.) in hayatından kesitler sunarken,  söyleşisinde hadislerle gerçek sevgi üzerine düşüncelerini aktardı. İNSANLAR BİRBİRİNE SAYGI DUYMAK ZORUNDA Mustafa Karataş söyleşisinde insanlar arasındaki sevgi ve saygı kavramlarına değinirken, hak ve hukuk çerçevesinde insanların birbirini sevmek zorunda olmasa da, saygı duymak zorunda olduğunun altını çizdi. Saygı ve sevginin toplum huzurunda ve İslam dininde çok önemli bir yeri olduğuna değinen Karataş, saygı sınırının helal-haram sınırına kadar olduğunu söyleyerek, “Doğruyu bulabilmenin yolu, Kur’an ve sünnet çerçevesinden dünyaya bakmaktan geçer” diyerek, söyleşisini tamamladı.
Prof. Dr. Mustafa Karataş, Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde , “En Sevgili Hz.Muhammed” konulu söyleşisi ile Darıca’lı sevenleriyle buluştu.

Darıcalıların salonu tıklım tıklım doldurduğu söyleşide Mustafa Karataş Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed (S.A.V.) in hayatından kesitler sunarken,  söyleşisinde hadislerle gerçek sevgi üzerine düşüncelerini aktardı.

İNSANLAR BİRBİRİNE SAYGI DUYMAK ZORUNDA

Mustafa Karataş söyleşisinde insanlar arasındaki sevgi ve saygı kavramlarına değinirken, hak ve hukuk çerçevesinde insanların birbirini sevmek zorunda olmasa da, saygı duymak zorunda olduğunun altını çizdi. Saygı ve sevginin toplum huzurunda ve İslam dininde çok önemli bir yeri olduğuna değinen Karataş, saygı sınırının helal-haram sınırına kadar olduğunu söyleyerek, “Doğruyu bulabilmenin yolu, Kur’an ve sünnet çerçevesinden dünyaya bakmaktan geçer” diyerek, söyleşisini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.