DARICA'NIN GÜNDEMİ REFERANDUM

Darıca 07.03.2017 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA'NIN GÜNDEMİ REFERANDUM

16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi siyasilerin ve partilerin çalışmaları devam ederken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta sabahın ilk ışıklarıyla birlikte başladığı referandum çalışmalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.

          Bu çerçevede düzenlenen değişik etkinliklerde yaşlısından gencine toplumun her kesiminden insanlarla bir araya gelen Başkan Karabacak, yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak vatandaşlardan referanduma “Evet” desteği istiyor. GENCİYLE YAŞLISIYLA İSTİKBALİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ Bayramoğlu Mahallesi’nde gençlerin kendi aralarında düzenlediği aile eğlencesine katılarak oyunlarına eşlik eden Başkan Karabacak daha sonra referandum süreci ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Yeni anayasada gençlere tanınan seçilme hakkının 18 yaşına indirildiğine vurgu yapan Başkan Karabacak, bu maddeye karşı çıkanların gençlerden destek istemeye hakları olmadığını söyledi. MEHMET DEDE YENİ TÜRKİYE’YE “EVET” DEDİ Başkan Karabacak’ın 98 yaşındaki Mehmet Çınar’ı ziyareti ise renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet’in kuruluş yıllarına tanıklık eden Mehmet Çınar, zor şartlarda geçen gençlik yıllarından bahsederken 36 ay askerlik yaptığını, ülkeye zarar veren, kardeşi kardeşe kırdıran bir çok darbeye tanıklık ettiğini söyleyerek, gençlerin artık darbe dönemlerini yaşamamaları ve güçlü iktidarlar için yeni anayasaya destek vermeleri çağrısında bulundu. Başkan Karabacak ise Mehmet dededen kendilerine dua etmelerini isteyerek, “ sizlerin dualarıyla yolumuza devam ediyoruz. Gencinden yaşlısına vatandaşlarımızın yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemine verdikleri destek bizlere güç veriyor. İnşallah 16 Nisan ülkemiz için üzerindeki yükleri attığı, yeni bir dönemeç olacaktır.” diyerek düşüncelerini açıkladı.
16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi siyasilerin ve partilerin çalışmaları devam ederken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta sabahın ilk ışıklarıyla birlikte başladığı referandum çalışmalarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor.
 
 
 
 

 

Bu çerçevede düzenlenen değişik etkinliklerde yaşlısından gencine toplumun her kesiminden insanlarla bir araya gelen Başkan Karabacak, yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak vatandaşlardan referanduma “Evet” desteği istiyor.

GENCİYLE YAŞLISIYLA İSTİKBALİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ

Bayramoğlu Mahallesi’nde gençlerin kendi aralarında düzenlediği aile eğlencesine katılarak oyunlarına eşlik eden Başkan Karabacak daha sonra referandum süreci ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Yeni anayasada gençlere tanınan seçilme hakkının 18 yaşına indirildiğine vurgu yapan Başkan Karabacak, bu maddeye karşı çıkanların gençlerden destek istemeye hakları olmadığını söyledi.

MEHMET DEDE YENİ TÜRKİYE’YE “EVET” DEDİ

Başkan Karabacak’ın 98 yaşındaki Mehmet Çınar’ı ziyareti ise renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet’in kuruluş yıllarına tanıklık eden Mehmet Çınar, zor şartlarda geçen gençlik yıllarından bahsederken 36 ay askerlik yaptığını, ülkeye zarar veren, kardeşi kardeşe kırdıran bir çok darbeye tanıklık ettiğini söyleyerek, gençlerin artık darbe dönemlerini yaşamamaları ve güçlü iktidarlar için yeni anayasaya destek vermeleri çağrısında bulundu. Başkan Karabacak ise Mehmet dededen kendilerine dua etmelerini isteyerek, “ sizlerin dualarıyla yolumuza devam ediyoruz. Gencinden yaşlısına vatandaşlarımızın yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemine verdikleri destek bizlere güç veriyor. İnşallah 16 Nisan ülkemiz için üzerindeki yükleri attığı, yeni bir dönemeç olacaktır.” diyerek düşüncelerini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.