DARICA'NIN SEÇMEN SAYISI ARTTI!

Darıca 27.02.2017 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA'NIN SEÇMEN SAYISI ARTTI!

16 Nisan’da yapılacak Referandum seçimlerinde Darıca’nın seçmen sayısı belli oldu. Darıca’da oy kullanacak seçmen sayısı 133 bin kişi oldu

Türkiye 16 Nisan’da yeni bir seçim heyecanı daha yaşayacak. Seçime kısa bir süre kaldı ve partiler saha çalışmalarına başladı. 16 Nisan’da yapılacak referandum seçimleri öncesinde partiler ‘evet’ ve ‘hayır’ oyu için Darıca sokaklarının nabzını tutmaya başladı. Son seçimde Darıca’da oy kullanan 124 bin 800 kişinin sayısı da artan nüfusla beraber çoğaldı. Buna göre 16 Nisan’da yapılacak Referandum seçimlerinde Darıca’da toplam 133 bin kişi sandığa gidecek. 346 SANDIK KURULACAK  Günden güne artan nüfusla beraber son seçime oranla 8 bin 200 kişilik artışın yaşandığı Darıca’da toplam 346 adette sandık kurulacak.   
16 Nisan’da yapılacak Referandum seçimlerinde Darıca’nın seçmen sayısı belli oldu. Darıca’da oy kullanacak seçmen sayısı 133 bin kişi oldu

Türkiye 16 Nisan’da yeni bir seçim heyecanı daha yaşayacak. Seçime kısa bir süre kaldı ve partiler saha çalışmalarına başladı. 16 Nisan’da yapılacak referandum seçimleri öncesinde partiler ‘evet’ ve ‘hayır’ oyu için Darıca sokaklarının nabzını tutmaya başladı. Son seçimde Darıca’da oy kullanan 124 bin 800 kişinin sayısı da artan nüfusla beraber çoğaldı. Buna göre 16 Nisan’da yapılacak Referandum seçimlerinde Darıca’da toplam 133 bin kişi sandığa gidecek.

346 SANDIK KURULACAK 

Günden güne artan nüfusla beraber son seçime oranla 8 bin 200 kişilik artışın yaşandığı Darıca’da toplam 346 adette sandık kurulacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.