DARICA'NIN SEMT KONAKLARI HAZIRLANIYOR

Darıca 06.09.2017 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA'NIN SEMT KONAKLARI HAZIRLANIYOR

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın seçim beyannamesinde bulunan semt konakları tek tek hayata geçiyor.

Darıca belediyesi Başkanı Şükrü Karabacak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, "Sözümüz sözde kalmadı" diyerek, Bağlarbaşı ve Osmangazi Mahallemizde yapımına başladığımız ve hızla devam eden Mahalle Konaklarımızda sona yaklaşılıyor. Mahalle Konaklarımız en yakın zamanda halkımızın hizmetine açılacaktır." dedi. DARICALILAR MEMNUN Semt Konağın içerisinde yer alan mekanlardan da bahseden Başkan Karabacak, "Semt Konaklarının içinde muhtarlık ofisleri, sağlık ocağı, yaşlılar lokali, kadınların günlerde kullanacağı çok fonksiyonlu mekanlar bulunuyor." diyerek Darıca halkının da yapılan semt konaklarından memnun olduğunu dile getirdi. 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ın seçim beyannamesinde bulunan semt konakları tek tek hayata geçiyor.

Darıca belediyesi Başkanı Şükrü Karabacak sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, "Sözümüz sözde kalmadı" diyerek, Bağlarbaşı ve Osmangazi Mahallemizde yapımına başladığımız ve hızla devam eden Mahalle Konaklarımızda sona yaklaşılıyor. Mahalle Konaklarımız en yakın zamanda halkımızın hizmetine açılacaktır." dedi.

DARICALILAR MEMNUN

Semt Konağın içerisinde yer alan mekanlardan da bahseden Başkan Karabacak, "Semt Konaklarının içinde muhtarlık ofisleri, sağlık ocağı, yaşlılar lokali, kadınların günlerde kullanacağı çok fonksiyonlu mekanlar bulunuyor." diyerek Darıca halkının da yapılan semt konaklarından memnun olduğunu dile getirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.