DARICA NENEHATUN MAHALLESİ’NDE İFTAR KEYFİ

Darıca 25.05.2018 - 17:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA NENEHATUN MAHALLESİ’NDE İFTAR KEYFİ

Anadolu’nun değişik yörelerinin lezzetlerini ilçe halkıyla buluşturan Darıca Belediyesi Mahalle iftarları Nenehatun Mahallesi’nde devam etti.

Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği mahalle iftarında Giresun yöresine ait Yarma Çorba, Kıymalı Karalahana Sarması, Tereyağlı Cevizli Erişte ve Fındıklı Güllaç mahalle halkının beğenisine sunuldu. Bilgi Evi öğrencilerinin okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti, ilahiler ve semazen gösterileriyle devam eden programda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşlarla hasbihal ederek hayırlı ramazanlar diledi. ERDOĞAN’A SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ İftar yemeğinin ardından dualar edilirken Başkan Karabacak bir selamlama konuşması yaptı. İslam coğrafyası olarak gerek Filistin’de ve gerekse Suriye’deki olaylardan dolayı ramazan ayını buruk bir şekilde geçirdiğimizi ifade eden Başkan Karabacak, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine de değinerek, “ülke olarak 16 yıldır Ak Parti kadrolarının kazanımları ortada, bu yükselişi devam ettirmek istiyorsak, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye sahip çıkmaz zorundayız. Dün 17-25 Aralık Operasyonlarıyla, 28 Şubat darbesiyle, mit tırları operasyonlarıyla ve en nihayetinde 15 Temmuz darbe girişimiyle  ülkemizi bölmek isteyen zihniyet bugünde ekonomik anlamda dolar kurlarıyla oynayarak bizi teslim almak istiyor. Ama bu millet dün olduğu gibi yarın da bu oyunları bertaraf edecektir. 15 Temmuz’da halkının yanında duran Sayın Cumhurbaşkanımızın bu kez de bizler yanında durmak zorundayız, buradan ülkemiz üzerine oyun oynayanlara sesleniyorum, bu aziz millet liderine sahip çıkacaktır, ülkesine sahip çıkacaktır ve geleceğine sahip çıkacaktır, bizler de Darıca’da seçimlere kadar gece gündüz demeden çalışacağız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek vereceğiz. Sizlerin vereceği her oy ülkemizi bölmek isteyenlere atılan bir tokat olacaktır. Ramazan ayımızı tebrik ediyorum, şimdiden Kadir Gecemizi ve Bayramımızı tebrik ediyorum, Rabbim ibadetlerimizi kabul buyursun.” diyerek sözlerini noktaladı. Başkan Karabacak iftar sonrasında ise esnafı ziyaret ederek bol kazançlar diledi.
Anadolu’nun değişik yörelerinin lezzetlerini ilçe halkıyla buluşturan Darıca Belediyesi Mahalle iftarları Nenehatun Mahallesi’nde devam etti.

Mahalle halkının yoğun ilgi gösterdiği mahalle iftarında Giresun yöresine ait Yarma Çorba, Kıymalı Karalahana Sarması, Tereyağlı Cevizli Erişte ve Fındıklı Güllaç mahalle halkının beğenisine sunuldu. Bilgi Evi öğrencilerinin okuduğu Kuran-ı Kerim Tilaveti, ilahiler ve semazen gösterileriyle devam eden programda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, vatandaşlarla hasbihal ederek hayırlı ramazanlar diledi.

ERDOĞAN’A SAHİP ÇIKMAK ZORUNDAYIZ

İftar yemeğinin ardından dualar edilirken Başkan Karabacak bir selamlama konuşması yaptı. İslam coğrafyası olarak gerek Filistin’de ve gerekse Suriye’deki olaylardan dolayı ramazan ayını buruk bir şekilde geçirdiğimizi ifade eden Başkan Karabacak, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine de değinerek, “ülke olarak 16 yıldır Ak Parti kadrolarının kazanımları ortada, bu yükselişi devam ettirmek istiyorsak, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye sahip çıkmaz zorundayız. Dün 17-25 Aralık Operasyonlarıyla, 28 Şubat darbesiyle, mit tırları operasyonlarıyla ve en nihayetinde 15 Temmuz darbe girişimiyle  ülkemizi bölmek isteyen zihniyet bugünde ekonomik anlamda dolar kurlarıyla oynayarak bizi teslim almak istiyor. Ama bu millet dün olduğu gibi yarın da bu oyunları bertaraf edecektir. 15 Temmuz’da halkının yanında duran Sayın Cumhurbaşkanımızın bu kez de bizler yanında durmak zorundayız, buradan ülkemiz üzerine oyun oynayanlara sesleniyorum, bu aziz millet liderine sahip çıkacaktır, ülkesine sahip çıkacaktır ve geleceğine sahip çıkacaktır, bizler de Darıca’da seçimlere kadar gece gündüz demeden çalışacağız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek vereceğiz. Sizlerin vereceği her oy ülkemizi bölmek isteyenlere atılan bir tokat olacaktır. Ramazan ayımızı tebrik ediyorum, şimdiden Kadir Gecemizi ve Bayramımızı tebrik ediyorum, Rabbim ibadetlerimizi kabul buyursun.” diyerek sözlerini noktaladı. Başkan Karabacak iftar sonrasında ise esnafı ziyaret ederek bol kazançlar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.