DARICA SAADET PARTİLİLERİ ZİYARET EDİYOR!

Darıca 03.11.2016 - 08:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA SAADET PARTİLİLERİ ZİYARET EDİYOR!

Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanlığı genel kongre öncesi başlatmış olduğu baş müşahit ve müşahit ziyaretlerini genel kongre sonrası ziyaretlere hız verdi.

Komisyonlar şeklinde devam eden ziyaretler sıcak ortamlarda geçiyor. Müşahit ve aileleriyle yakından tanışma fırsatı bulup maddi, manevi, sıkıntı ve sevinçlerini paylaşıyor. Bu ziyaretler müşahitlere, yönetim kurulu üyelerine ve tüm teşkilat mensuplarına ayrıca heyecan kattığı belirtiliyor. Darıca ilçe başkanı Çetinkaya;  "Tepkiler bizleri mutlu etmekte ve aramızda aile ortamını yakalamış bulunmaktayız. Bu vesileyle baş müşahit  ve müşahit  kardeşlerimize emeklerinden ve göstermiş oldukları özverili katkılarından dolayı  teşekkürü borç biliriz. Rabbim kendilerinden razı olsun. Milli görüş üzerinde taşıdığı misyon gereği toplumumuzun birlik ve beraberliği için; “Savaş değil barış, Çatışma değil diyalog, Çifte standart değil Adalet, Sömürü değil iş birliği, Üstün görme değil eşitlik, Baskı ve tahakküm değil insan hakları ve demokrasi,” ilkeleriyle hedefimiz olan Yeni bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı tesis edebilmek için olanca gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanlığı genel kongre öncesi başlatmış olduğu baş müşahit ve müşahit ziyaretlerini genel kongre sonrası ziyaretlere hız verdi.

Komisyonlar şeklinde devam eden ziyaretler sıcak ortamlarda geçiyor. Müşahit ve aileleriyle yakından tanışma fırsatı bulup maddi, manevi, sıkıntı ve sevinçlerini paylaşıyor. Bu ziyaretler müşahitlere, yönetim kurulu üyelerine ve tüm teşkilat mensuplarına ayrıca heyecan kattığı belirtiliyor.

Darıca ilçe başkanı Çetinkaya;  "Tepkiler bizleri mutlu etmekte ve aramızda aile ortamını yakalamış bulunmaktayız. Bu vesileyle baş müşahit  ve müşahit  kardeşlerimize emeklerinden ve göstermiş oldukları özverili katkılarından dolayı  teşekkürü borç biliriz. Rabbim kendilerinden razı olsun. Milli görüş üzerinde taşıdığı misyon gereği toplumumuzun birlik ve beraberliği için;

“Savaş değil barış, Çatışma değil diyalog, Çifte standart değil Adalet, Sömürü değil iş birliği, Üstün görme değil eşitlik, Baskı ve tahakküm değil insan hakları ve demokrasi,” ilkeleriyle hedefimiz olan Yeni bir Türkiye, Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünyayı tesis edebilmek için olanca gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.