19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA SAADET TOPLANDI!

Darıca 16.01.2017 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA SAADET TOPLANDI!

Darıca Saadet Partisi Aralık Ayı Meclis toplantısı Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Darıca Saadet Partisi Aralık Ayı Meclis toplantısı Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Raporların sunumu ve eski ilçe başkanlarının selamlama konuşmaları ile devam eden divan, tüm birimlerin katılımı ile yoğun bir şekilde divan kurulu gerçekleştirildi. MAHALLE TEMSİLCİLERİ ATANDI Nenehatun Mahallesi ve Osmangazi Mahallelerine temsilcilik açan Darıca Saadet Partisi çok geçmeden Mahalle Başkanlarını da atadı. Nenehatun Mahallesi Temsilciliğine Erdoğan Turanoğlu atanırken, Osmangazi Mahallesi Temsilciliğine ise Necmettin Bilgin atandı. Darıca Saadet Partisi Aralık Ayı Meclis toplantısına katılan Turanoğlu ve Bilgin toplantı da, “Başkanımız tarafından yapılandırılmaya giderek Mahalle Başkanlığı görevine bizler layık görüldük. Biz görevimiz süresince daha çok çalışıp mahallelerimizdeki sorunlarımızı, sıkıntılarımızı başkanlarımızla koordineli çalışarak düzeltmeye çalışacağız. Güçlü ve daima hazır teşkilatlar olarak yeniden büyük Türkiye’nin inşası için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ise, Suriye politikası, başkanlık için gerçekleştirilen anayasa değişikliği ve Iraktaki bölgesel güç savaşlarına değindi.
Darıca Saadet Partisi Aralık Ayı Meclis toplantısı Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Darıca Saadet Partisi Aralık Ayı Meclis toplantısı Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya Başkanlığı’nda gerçekleştirildi. Raporların sunumu ve eski ilçe başkanlarının selamlama konuşmaları ile devam eden divan, tüm birimlerin katılımı ile yoğun bir şekilde divan kurulu gerçekleştirildi.

MAHALLE TEMSİLCİLERİ ATANDI

Nenehatun Mahallesi ve Osmangazi Mahallelerine temsilcilik açan Darıca Saadet Partisi çok geçmeden Mahalle Başkanlarını da atadı. Nenehatun Mahallesi Temsilciliğine Erdoğan Turanoğlu atanırken, Osmangazi Mahallesi Temsilciliğine ise Necmettin Bilgin atandı. Darıca Saadet Partisi Aralık Ayı Meclis toplantısına katılan Turanoğlu ve Bilgin toplantı da, “Başkanımız tarafından yapılandırılmaya giderek Mahalle Başkanlığı görevine bizler layık görüldük. Biz görevimiz süresince daha çok çalışıp mahallelerimizdeki sorunlarımızı, sıkıntılarımızı başkanlarımızla koordineli çalışarak düzeltmeye çalışacağız. Güçlü ve daima hazır teşkilatlar olarak yeniden büyük Türkiye’nin inşası için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Darıca Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ise, Suriye politikası, başkanlık için gerçekleştirilen anayasa değişikliği ve Iraktaki bölgesel güç savaşlarına değindi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.