DARICA SAHİL MESCİDİ AÇILDI

Spor 23.10.2017 - 14:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA SAHİL MESCİDİ AÇILDI

Darıca Belediyesi tarafından yapılan Sahil Mescidi hizmet açılırken, Peygamber Efendimiz(s.a.v.)’in anneleri olan Amine Hatun‘un isminin verildiği mescid mimari yapısıyla göz kamaştırıyor.

Özellikle yaz aylarında her akşam on binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Darıca sahillerinde önemli bir ihtiyacı gideren Sahil Mescidi bay bayan mescid ile abdesthanesi ve modern yapısıyla vatandaşlara hizmet verecek. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mevcuttaki mescidin yerine inşaa ettikleri Sahil Mescidi’ni halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca Sahilimizde büyük bir eksikliği gideren ve Peygamber Efendimiz(s.a.v.)’in değerli anneleri Amine Hatun‘un ismini verdiğimiz Sahil Mescidimiz bay bayan mescid ve abdesthanesi, modern ve temiz yapısıyla halkımızın hizmetine girmiştir. Özellikle yaz aylarında her akşam on binlerce insanı ağırladığımız sahilimizde böylelikle önemli bir ihtiyacı gidermiş oluyoruz. Yapımı devam eden Darıca Sahil Camii ile birlikte bu bölgede ibadethane ihtiyacımız tamamen giderilmiş olacak.” dedi.
Darıca Belediyesi tarafından yapılan Sahil Mescidi hizmet açılırken, Peygamber Efendimiz(s.a.v.)’in anneleri olan Amine Hatun‘un isminin verildiği mescid mimari yapısıyla göz kamaştırıyor.

Özellikle yaz aylarında her akşam on binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Darıca sahillerinde önemli bir ihtiyacı gideren Sahil Mescidi bay bayan mescid ile abdesthanesi ve modern yapısıyla vatandaşlara hizmet verecek.

Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mevcuttaki mescidin yerine inşaa ettikleri Sahil Mescidi’ni halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Darıca Sahilimizde büyük bir eksikliği gideren ve Peygamber Efendimiz(s.a.v.)’in değerli anneleri Amine Hatun‘un ismini verdiğimiz Sahil Mescidimiz bay bayan mescid ve abdesthanesi, modern ve temiz yapısıyla halkımızın hizmetine girmiştir. Özellikle yaz aylarında her akşam on binlerce insanı ağırladığımız sahilimizde böylelikle önemli bir ihtiyacı gidermiş oluyoruz. Yapımı devam eden Darıca Sahil Camii ile birlikte bu bölgede ibadethane ihtiyacımız tamamen giderilmiş olacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.