19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA SEYMEN’DE 5.VELİ SEMPOZYUMU

Darıca 27.02.2017 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA SEYMEN’DE 5.VELİ SEMPOZYUMU

Rehberlik Servisinin düzenlediği “Anne Baba Olarak Aynaya Bakma Zamanı” konulu 5.Veli Sempozyumu 25 Şubat 2017 Cumartesi günü gerçekleşti.

Her yıl başarıyla gerçekleştirdiğimiz sempozyumun beşincisini de yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Farklı içeriği ve uygulayış biçimiyle Kocaeli’nde ilk kez Özel Seymen Eğitim Kurumları tarafından uygulanan sempozyum, yedi  ayrı atölyede, konusunda uzman eğitimciler tarafından üç oturumda gerçekleştirildi. Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda; Arş. Gör. Selin Karaköse: Işık Üniversitesi,Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite, Servet Gülsün Şirin:Okan Üniversitesi Tanıtım Müd.TV/8 “Sınavdır Geçer” Program Yapımcısı‘’Ergenler ile Etkin İletişim’’ ,Uzman Psikolog Lütfü Yapıcı: Gebze Teknik Üniversitesi‘’  Benliklerimiz Konuşurken ‘’,Yrd. Doç. Dr.Aylin Sözen Çapan: Aydın Üniversitesi ‘’Çocuk Gözüyle Dünya’’, Uzman Psikolog Gizem Sezgiç: Gebze Medikal Park Hastanesi –Uzman Psikolog‘’Anne Baba Tutumları-Sınır Koyma’’ , Uz. Dr. Erdoğan Erdinç:Yüzyıl Hastanesi Psikiyatri Uzmanı‘’Yaşamın Bir Parçası: Depresyon Genelleşmiş Aksiyete Bozukluğu,Obsesyon, Panik Atak’’ , Yaşam Koçu Aliye Horuz Üpekli: ‘’Çocuk Eğitiminde Anne Babanın Rolü’’ ile ilgili konularda katılımcıları bilgilendirdi. İlkokul Müdür Yardımcımız Merve TAN, Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Deniz ÇEVİK GÖNÜL, Rehber Öğretmenlerimiz Gülnar HÜSNÜOĞLU ve Gamze YENER tarafından düzenlenen sempozyum sonunda, İlkokul  Müdürü Rahim GÜL ve  Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Tolga KASIMOĞLU  konuşmacılara sertifika ve hediyelerini vererek katılan velilerimize teşekkür ettiler.
Rehberlik Servisinin düzenlediği “Anne Baba Olarak Aynaya Bakma Zamanı” konulu 5.Veli Sempozyumu 25 Şubat 2017 Cumartesi günü gerçekleşti.

Her yıl başarıyla gerçekleştirdiğimiz sempozyumun beşincisini de yoğun bir katılımla gerçekleştirdik. Farklı içeriği ve uygulayış biçimiyle Kocaeli’nde ilk kez Özel Seymen Eğitim Kurumları tarafından uygulanan sempozyum, yedi  ayrı atölyede, konusunda uzman eğitimciler tarafından üç oturumda gerçekleştirildi. Velilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen programda; Arş. Gör. Selin Karaköse: Işık Üniversitesi,Dikkat Eksikliği, Hiperaktivite, Servet Gülsün Şirin:Okan Üniversitesi Tanıtım Müd.TV/8 “Sınavdır Geçer” Program Yapımcısı‘’Ergenler ile Etkin İletişim’’ ,Uzman Psikolog Lütfü Yapıcı: Gebze Teknik Üniversitesi‘’  Benliklerimiz Konuşurken ‘’,Yrd. Doç. Dr.Aylin Sözen Çapan: Aydın Üniversitesi ‘’Çocuk Gözüyle Dünya’’, Uzman Psikolog Gizem Sezgiç: Gebze Medikal Park Hastanesi –Uzman Psikolog‘’Anne Baba Tutumları-Sınır Koyma’’ , Uz. Dr. Erdoğan Erdinç:Yüzyıl Hastanesi Psikiyatri Uzmanı‘’Yaşamın Bir Parçası: Depresyon Genelleşmiş Aksiyete Bozukluğu,Obsesyon, Panik Atak’’ , Yaşam Koçu Aliye Horuz Üpekli: ‘’Çocuk Eğitiminde Anne Babanın Rolü’’ ile ilgili konularda katılımcıları bilgilendirdi.

İlkokul Müdür Yardımcımız Merve TAN, Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Deniz ÇEVİK GÖNÜL, Rehber Öğretmenlerimiz Gülnar HÜSNÜOĞLU ve Gamze YENER tarafından düzenlenen sempozyum sonunda, İlkokul  Müdürü Rahim GÜL ve  Ortaokul ve Anadolu Lisesi Müdürü Tolga KASIMOĞLU  konuşmacılara sertifika ve hediyelerini vererek katılan velilerimize teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.