DARICA TARİHİNDE BİR İLK ŞAMDAN AVRUPA'DA

Spor 02.05.2017 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICA TARİHİNDE BİR İLK ŞAMDAN AVRUPA'DA

Genç yaş kategorilerinde elde ettiği başarılarla Karate’nin efsaneleri arasına giren Darıca Belediyesi’nin Milli Sporcusu Eray Şamdan, İlk kez Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek. Kocaeli’de yapılacak Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda tatamiye çıkacak genç sporcuya Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak’tan tam destek verdi. 52. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası 4-7 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’nin ev sahipliğinde Ülkemizde yapılacak. İlk kez böylesine büyük bir organizasyona imza atacak Kocaeli’den Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün Avrupa ve Dünya şampiyonu apoletli Milli Sporcusu Eray Şamdan da yer alacak. Darıca ve Gebze’nin gururu Eray Şamdan kariyerinin Büyükler kategorisinde ilk, genel toplamda ise 6. Avrupa şampiyonluğu için tatamiye çıkacak. Şamdan’ın Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olması Darıca’da büyük heyecana yol açtı. Genç sporcumuz 4 Mayıs Perşembe günü saat 16.30’da Altın madalya için mücadele edecek. ERAY’IN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK 21 Yaşaltı, Gençler ve Ümitler kategorilerinde elde ettiği başarılarla ülkemizin gururu olan Milli Sporcumuz, Büyükler kategorisinde ilk kez böylesine büyük bir turnuvada yer alacak. Daha önce Büyükler kategorilerinde katıldığı Balkan Şampiyonası, Premier Lig ve özel turnuvalarda ülkemize madalyalar kazandıran Şamdan, A Milli Takımımızın en büyük madalya umudu. 5 kez üst üste Avrupa Şampiyonu olarak Karate tarihine geçen Şamdan, ev sahibi olduğumuz bu büyük organizasyonda da zirveyi hedefliyor. KARABACAK VE ÖZTÜRK’TEN TAM DESTEK Perşembe günü tatamiye çıkacak Şamdan’a en büyük destek ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp başkanı Mustafa Öztürk’ten geldi. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaptığı açıklama da “21 Yaş altı, Gençler ve Ümitler kategorilerinde Ülkemize 5 Avrupa Şampiyonluğu ve 1 Dünya şampiyonluğu getiren, kariyerinde 12 Türkiye Şampiyonluğu bulunan Milli Sporcumuzun bu turnuvada da Ülkemize büyük sevinç yaşatacağına inancımız tamdır. İlimizde yapılacak bu turnuvada Ülkemizin zirvede yer almasını diliyor ve bu başarıda Milli Sporcumuzun da payının olmasını istiyoruz. Tüm Karate severleri, Kocaeli halkını bu büyük organizasyonda Milli takımımıza destek olmaya davet ediyorum.”dedi. Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk de Darıca’ya 21 Yaş altı kategorisinde ilk Avrupa Şampiyonluğunu getiren Eray Şamdan’ın Büyükler kategorisinde de bu sevinci yaşatacağına inandıklarını belirterek, Darıca’nın sporda marka olacağını söyledi.

Genç yaş kategorilerinde elde ettiği başarılarla Karate’nin efsaneleri arasına giren Darıca Belediyesi’nin Milli Sporcusu Eray Şamdan, İlk kez Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek. Kocaeli’de yapılacak Büyükler Avrupa Şampiyonası’nda tatamiye çıkacak genç sporcuya Darıca belediye başkanı Şükrü Karabacak’tan tam destek verdi.

52. Büyükler Avrupa Karate Şampiyonası 4-7 Mayıs tarihlerinde Kocaeli’nin ev sahipliğinde Ülkemizde yapılacak. İlk kez böylesine büyük bir organizasyona imza atacak Kocaeli’den Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün Avrupa ve Dünya şampiyonu apoletli Milli Sporcusu Eray Şamdan da yer alacak. Darıca ve Gebze’nin gururu Eray Şamdan kariyerinin Büyükler kategorisinde ilk, genel toplamda ise 6. Avrupa şampiyonluğu için tatamiye çıkacak. Şamdan’ın Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olması Darıca’da büyük heyecana yol açtı. Genç sporcumuz 4 Mayıs Perşembe günü saat 16.30’da Altın madalya için mücadele edecek.

ERAY’IN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK

21 Yaşaltı, Gençler ve Ümitler kategorilerinde elde ettiği başarılarla ülkemizin gururu olan Milli Sporcumuz, Büyükler kategorisinde ilk kez böylesine büyük bir turnuvada yer alacak. Daha önce Büyükler kategorilerinde katıldığı Balkan Şampiyonası, Premier Lig ve özel turnuvalarda ülkemize madalyalar kazandıran Şamdan, A Milli Takımımızın en büyük madalya umudu. 5 kez üst üste Avrupa Şampiyonu olarak Karate tarihine geçen Şamdan, ev sahibi olduğumuz bu büyük organizasyonda da zirveyi hedefliyor.

KARABACAK VE ÖZTÜRK’TEN TAM DESTEK

Perşembe günü tatamiye çıkacak Şamdan’a en büyük destek ise Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Kulüp başkanı Mustafa Öztürk’ten geldi. Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, yaptığı açıklama da “21 Yaş altı, Gençler ve Ümitler kategorilerinde Ülkemize 5 Avrupa Şampiyonluğu ve 1 Dünya şampiyonluğu getiren, kariyerinde 12 Türkiye Şampiyonluğu bulunan Milli Sporcumuzun bu turnuvada da Ülkemize büyük sevinç yaşatacağına inancımız tamdır. İlimizde yapılacak bu turnuvada Ülkemizin zirvede yer almasını diliyor ve bu başarıda Milli Sporcumuzun da payının olmasını istiyoruz. Tüm Karate severleri, Kocaeli halkını bu büyük organizasyonda Milli takımımıza destek olmaya davet ediyorum.”dedi. Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk de Darıca’ya 21 Yaş altı kategorisinde ilk Avrupa Şampiyonluğunu getiren Eray Şamdan’ın Büyükler kategorisinde de bu sevinci yaşatacağına inandıklarını belirterek, Darıca’nın sporda marka olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.