DARICA TBMM GÜNDEMİNDE

Darıca 08.03.2016 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA TBMM GÜNDEMİNDE

TBMM’de devam eden bütçe görüşmelerinde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Darıca’nın kamu binalarını gündeme taşıdı.

Darıca’da Milli Eğitim Müdürlüğü’nün prefabrik bir binada hizmet verdiğini, Darıca Kaymakamlık binasının ise son derece eski bir bina olduğunu hatırlatan Tahsin Tarhan, Darıca’ya bir haksızlık yapıldığını belirtti. TAHSİN TARHAN; “ADI İLÇE AMA ALDIĞI HİZMETLER AÇISINDAN İLÇE GİBİ DEĞİL” Darıca Kaymakamlığı’nın hizmet verdiği binanın 35-40 yıllık bir bina olduğunu ve ciddi olarak risk altında bulunduğunu belirten Tarhan, emniyet müdürlüğünün, vergi dairesi ile tapu müdürlüğünün de binalarının olmadığını belirtti. Maliye Bakanı Naci Ağbal’a Darıca ile ilgili sorunları TBMM Genel Kurulu görüşmelerinde ileten Tarhan; “Darıca 182 bin nüfusa sahip, adı ilçe ama aldığı hizmetler açısından ilçe gibi değil” dedi. Ortada haksız bir durum olduğunu ve bu haksızlığın bir an önce giderilmesi gerektiğini ifade eden Tarhan, riskli binalara ilişkin tedbirlerin alınması için neden beklendiğinin Bakan tarafından yanıtlanmasını istedi. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, kamu hizmet binalarındaki sorunun çözülmesi için birlikte hareket edilmesi gerektiğini ve konunun takipçisi olacağını belirterek “Ortada bir haksızlığın olduğu açık, bu haksızlığın giderilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.
TBMM’de devam eden bütçe görüşmelerinde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Darıca’nın kamu binalarını gündeme taşıdı.

Darıca’da Milli Eğitim Müdürlüğü’nün prefabrik bir binada hizmet verdiğini, Darıca Kaymakamlık binasının ise son derece eski bir bina olduğunu hatırlatan Tahsin Tarhan, Darıca’ya bir haksızlık yapıldığını belirtti.

TAHSİN TARHAN; “ADI İLÇE AMA ALDIĞI HİZMETLER AÇISINDAN İLÇE GİBİ DEĞİL”

Darıca Kaymakamlığı’nın hizmet verdiği binanın 35-40 yıllık bir bina olduğunu ve ciddi olarak risk altında bulunduğunu belirten Tarhan, emniyet müdürlüğünün, vergi dairesi ile tapu müdürlüğünün de binalarının olmadığını belirtti.

Maliye Bakanı Naci Ağbal’a Darıca ile ilgili sorunları TBMM Genel Kurulu görüşmelerinde ileten Tarhan; “Darıca 182 bin nüfusa sahip, adı ilçe ama aldığı hizmetler açısından ilçe gibi değil” dedi.

Ortada haksız bir durum olduğunu ve bu haksızlığın bir an önce giderilmesi gerektiğini ifade eden Tarhan, riskli binalara ilişkin tedbirlerin alınması için neden beklendiğinin Bakan tarafından yanıtlanmasını istedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, kamu hizmet binalarındaki sorunun çözülmesi için birlikte hareket edilmesi gerektiğini ve konunun takipçisi olacağını belirterek “Ortada bir haksızlığın olduğu açık, bu haksızlığın giderilmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.