DARICA TEMİZ ÇEVRE İÇİN YÜRÜDÜ

Darıca 02.06.2016 - 17:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA TEMİZ ÇEVRE İÇİN YÜRÜDÜ

Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Darıca Belediyesi öncülüğünde ilçedeki okullardan öğrencilerin katıldığı Çevre Haftası Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yürüyüş, Darıca Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp, Darıca sahilde son bulurken, çevre ile ilgili sloganlar eşliğinde son bulan yürüyüşe vatandaşlarda alkışlarla destek verdiler. Bir hafta sürecek Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan yürüyüşün ardından Başkan Karabacak kısa bir selamlama konuşma yaparak yürüyüşe katılan herkese çevreye olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.   KATI ATIK TESİSLERİMİZ HİZMETE GİRDİ               Başkan Karabacak konuşmasında çevrenin korunmasının insan hayatındaki önemine değinerek, “bizlerin yerel yönetimler olarak siz gençlerimize bırakabileceğimiz en önemli miras temiz bir çevredir.Çünkü dengesi bozulmuş, güzellikleri yok olmuş bir çevre demek insanlığın sonu demektir.Yerel yönetimler olarak çevrenin korunması adına önemli adımlar atıyoruz. Uygulamaya koyduğumuz geri dönüşüm projelerinin yanı sıra değişik periyotla halinde okullarımızda düzenlediğimiz çevre ile ilgili konferanslar ve halkımıza dağıttığımız broşürlerle çevreye olan duyarlılığın artırılmasına çaba gösteriyoruz. En son dün açılışını yaptığımız Katı Atık Depolama Tesisleri ile geri dönüşümde önemli bir mesafe aldık.Bu güzel günde çevreye olan duyarlılıklarından dolayı yürüyüşümüze katılan herkese teşekkür ediyorum “ diyerek konuşmasını tamamladı.
Dünya Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Darıca Belediyesi öncülüğünde ilçedeki okullardan öğrencilerin katıldığı Çevre Haftası Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Yürüyüş, Darıca Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayıp, Darıca sahilde son bulurken, çevre ile ilgili sloganlar eşliğinde son bulan yürüyüşe vatandaşlarda alkışlarla destek verdiler. Bir hafta sürecek Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan yürüyüşün ardından Başkan Karabacak kısa bir selamlama konuşma yaparak yürüyüşe katılan herkese çevreye olan duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

 

KATI ATIK TESİSLERİMİZ HİZMETE GİRDİ

 

            Başkan Karabacak konuşmasında çevrenin korunmasının insan hayatındaki önemine değinerek, “bizlerin yerel yönetimler olarak siz gençlerimize bırakabileceğimiz en önemli miras temiz bir çevredir.Çünkü dengesi bozulmuş, güzellikleri yok olmuş bir çevre demek insanlığın sonu demektir.Yerel yönetimler olarak çevrenin korunması adına önemli adımlar atıyoruz. Uygulamaya koyduğumuz geri dönüşüm projelerinin yanı sıra değişik periyotla halinde okullarımızda düzenlediğimiz çevre ile ilgili konferanslar ve halkımıza dağıttığımız broşürlerle çevreye olan duyarlılığın artırılmasına çaba gösteriyoruz. En son dün açılışını yaptığımız Katı Atık Depolama Tesisleri ile geri dönüşümde önemli bir mesafe aldık.Bu güzel günde çevreye olan duyarlılıklarından dolayı yürüyüşümüze katılan herkese teşekkür ediyorum “ diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.