19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA TERÖRÜ LANETLEDİ

Darıca 12.12.2016 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA TERÖRÜ LANETLEDİ

Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi önünde toplanan binlerce vatandaş İstanbul’daki terör saldırısını lanetleyerek, şehitlerimiz için hep birlikte el açıp dua ettiler.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra binlerce vatandaş teröre ve teröristlere lanet okurken, şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi. Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kısa selamla konuşmasında teröre ve destekçilerine lanet okurken, birlik ve beraberlik mesajları vererek, vatandaşların kandilini tebrik etti. Zalimler İçin Yaşasın Cehennem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak  ise vatandaşlara yaptığı selamlama konuşmasında, Mübarek Mevlid Kandili’ni buruk bir şekilde kutladığımızı ifade ederek, teröre ve teröristlere lanet okudu. Başkan Karabacak terör örgütlerine ve destekçilerine seslenerek, “bir insanı öldüren bir cihanı öldürmüş gibi olur.Sizler için yaşasın cehennem diyoruz.Ey terör örgütleri, Pkk, İşid,Tak her kim varsa insanları ve insanlığı öldüren zalimler, yapamayacaksınız, bizi bölemeyeceksiniz, çünkü Allah bizimlerdir , Peygamber Efendimiz bizimledir, Allah’ım ellerimizi açtık sana yalvarıyoruz, bugün şehitlerimizi uğurladık, Peygamber Efendimize komşu eyle onları, artık analar ağlamasın, bu gecenin yüzü suyu hürmetine sana el açtık yalvarıyoruz, teröristleri ve destekçilerini Kahhar isminle kahreyle Yarabbi, bizler ülkemiz için bundan sonra daha çok çalışacağız, ülkemize daha çok sahip çıkacağız, bizler ülkemiz için mallarımızı ve canımıza vermeye hazırız. 15 Temmuz’u yaşayan bu insanları bombalarla susturamazsınız, ecdadımız bu toprakları bizlere canlarını feda ederek bıraktılar, bizler de gerekirse geleceğimiz olan gençlerimize canlarımızı vererek bırakacağız, ama bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.Ekmeğimizi paylaşacağız, aşımızı paylaşacağız ama vatanımızı kimseyle paylaşmayacağız, vatanımızı böldürtmeyeceğiz.Burada toplanarak bayrağına, vatanına sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.Gecemiz tekrar mübarek olsun.” diyerek konuşmasını tamamladı. Başkan Karabacak daha sonra alanda görev yapan polislerle tek tek dolaşarak hem başsağlığı diledi hem de kandillerini kutladı.
Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi önünde toplanan binlerce vatandaş İstanbul’daki terör saldırısını lanetleyerek, şehitlerimiz için hep birlikte el açıp dua ettiler.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra binlerce vatandaş teröre ve teröristlere lanet okurken, şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunup dualar edildi. Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, kısa selamla konuşmasında teröre ve destekçilerine lanet okurken, birlik ve beraberlik mesajları vererek, vatandaşların kandilini tebrik etti.

Zalimler İçin Yaşasın Cehennem

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak  ise vatandaşlara yaptığı selamlama konuşmasında, Mübarek Mevlid Kandili’ni buruk bir şekilde kutladığımızı ifade ederek, teröre ve teröristlere lanet okudu.

Başkan Karabacak terör örgütlerine ve destekçilerine seslenerek, “bir insanı öldüren bir cihanı öldürmüş gibi olur.Sizler için yaşasın cehennem diyoruz.Ey terör örgütleri, Pkk, İşid,Tak her kim varsa insanları ve insanlığı öldüren zalimler, yapamayacaksınız, bizi bölemeyeceksiniz, çünkü Allah bizimlerdir , Peygamber Efendimiz bizimledir, Allah’ım ellerimizi açtık sana yalvarıyoruz, bugün şehitlerimizi uğurladık, Peygamber Efendimize komşu eyle onları, artık analar ağlamasın, bu gecenin yüzü suyu hürmetine sana el açtık yalvarıyoruz, teröristleri ve destekçilerini Kahhar isminle kahreyle Yarabbi, bizler ülkemiz için bundan sonra daha çok çalışacağız, ülkemize daha çok sahip çıkacağız, bizler ülkemiz için mallarımızı ve canımıza vermeye hazırız. 15 Temmuz’u yaşayan bu insanları bombalarla susturamazsınız, ecdadımız bu toprakları bizlere canlarını feda ederek bıraktılar, bizler de gerekirse geleceğimiz olan gençlerimize canlarımızı vererek bırakacağız, ama bu ülkeyi böldürtmeyeceğiz. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum.Ekmeğimizi paylaşacağız, aşımızı paylaşacağız ama vatanımızı kimseyle paylaşmayacağız, vatanımızı böldürtmeyeceğiz.Burada toplanarak bayrağına, vatanına sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.Gecemiz tekrar mübarek olsun.” diyerek konuşmasını tamamladı. Başkan Karabacak daha sonra alanda görev yapan polislerle tek tek dolaşarak hem başsağlığı diledi hem de kandillerini kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.