19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA ÜLKÜ OCAKLARINDA ANNE-BABA HAKKI KONUŞULDU!

Darıca 23.12.2016 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA ÜLKÜ OCAKLARINDA ANNE-BABA HAKKI KONUŞULDU!

Darıca Ülkü Ocakları Dini ve Genel Eğitim faaliyetleri kapsamında Erdal Yüce tarafından "İslam Dininde Anne-Baba Hakkı" konulu seminer düzenledi.

Özellikle gençlerin ilgisi dikkatlerden kaçmazken, eğitim programına çok sayıda Ülkü gönüllüsü katıldı. Darıca Ülkü Ocağı Başkanı Ergin Gültekin, “Darıca Ülkü Ocağı olarak bize verilen görevden sonra ağırlıklı olarak eğitim faaliyetlerine başladık. Perşembe akşamları tüm şehitlerimiz için mevlit okutuyoruz. Bunun dışında ocağa gelen gençlere de eğitimler veriyoruz. Erdal Yüce hocamız tarafından ‘İslam Dininde Anne Baba Hakkı’ konulu seminerimizi gerçekleştirdik” dedi. MEVLİT OKUTULUYOR Başkan Gültekin, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “İslam Dininde Anne Baba Hakkı’ konulu seminerimize gençlerin ilgisi hayli yoğun oldu. Seminerin ardından tüm şehitlerimizin ruhuna okuduğumuz Kur'an-ı Kerim tilaveti ile programımız son buldu.” dedi.
Darıca Ülkü Ocakları Dini ve Genel Eğitim faaliyetleri kapsamında Erdal Yüce tarafından "İslam Dininde Anne-Baba Hakkı" konulu seminer düzenledi.

Özellikle gençlerin ilgisi dikkatlerden kaçmazken, eğitim programına çok sayıda Ülkü gönüllüsü katıldı. Darıca Ülkü Ocağı Başkanı Ergin Gültekin, “Darıca Ülkü Ocağı olarak bize verilen görevden sonra ağırlıklı olarak eğitim faaliyetlerine başladık. Perşembe akşamları tüm şehitlerimiz için mevlit okutuyoruz. Bunun dışında ocağa gelen gençlere de eğitimler veriyoruz. Erdal Yüce hocamız tarafından ‘İslam Dininde Anne Baba Hakkı’ konulu seminerimizi gerçekleştirdik” dedi.

MEVLİT OKUTULUYOR

Başkan Gültekin, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “İslam Dininde Anne Baba Hakkı’ konulu seminerimize gençlerin ilgisi hayli yoğun oldu. Seminerin ardından tüm şehitlerimizin ruhuna okuduğumuz Kur'an-ı Kerim tilaveti ile programımız son buldu.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.