DARICA’YA 45 MİLYONLUK YATIRIM

Darıca 18.02.2016 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA’YA 45 MİLYONLUK YATIRIM

Darıca AK Parti İlçe Başkanlığı 35. Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Danışma Meclisi Toplantısına Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak ve İl Yöneticilerimiz Ayhan Naci Yılmaz ve Sertan Tuncel katılım sağladı. ÜYE GÜNCELLEMELERİNİ TAMAMLIYORUZ Darıca AK Parti İlçe Başkanlığı 35. Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın “Darıca’da bulunan parti üyelerinin güncellenmesi ve eksik bilgileri olan üyelerin tamamlanması için ilçe teşkilatının tüm kademeleri teyakkuz halinde devam ediyor.” Dedi. Konuşmasının devamında Kurumlarla ile alakalı bilgi de veren Bıyık, “kurumlardaki eksikliklerin raporlandırma çalışmasının tamamlandığını ve bu çalışmanın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık'tan tutunda Milletvekillerine, Vali’ye, İl Başkanına Ve Büyükşehir Belediye Başkanına dosya  halinde sunacağını söyledi. GAYEMİZ DAHA YAŞANILABİLİR BİR DARICA Bıyık, “Halkımıza hizmet edebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ın da çalışmalarına destek olarak Darıca’yı daha fazla nasıl geliştiririz diye projeler üretmeye ve onları hizmete sokmaya çalışıyoruz. Gerek Belediye Başkanımız gerekse teşkilatımız bu koltuklarda oturduğumuz sürece Darıca halkına daha yaşanabilir ve daha emniyetli bir şehir bırakmak için elimizden geldiğince çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi. KARABACAK MÜJDEYİ VERDİ Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise danışma toplantısında peşi sıra müjdeleri vererek Darıca’nın bu yıl hizmet yılı olacağını söyledi. Karabacak “Darıca’ya 5 yeni okul geleceğini söyleyerek “çocuklarımız daha iyi eğitim alsın diye 5 yeni okulun hizmete sokacağız” dedi. Karabacak Darıca Farabi Devlet Hastanesi ile ilgili de çalışmalarının olduğunu söyleyerek “Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin bölgedeki en iyi devlet hastanelerinden biri olduğunu dile getirerek “Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar ile ortak çalışmalar içindeyiz. Çok yakında hastanemize anjiyo ünitesi bölümünü açarak Farabi Devlet Hastanesini daha iyi bir hastane haline getireceğiz” dedi. İSU’DAN DEV YATIRIM Konuşmasının devamında İSU ile ilgili bilgi de veren Başkan Karabacak “İSU’nun 2016 yılında Darıca’ya 45 milyonluk yatırım gerçekleştireceğini söyledi.

Darıca AK Parti İlçe Başkanlığı 35. Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Danışma Meclisi Toplantısına Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak ve İl Yöneticilerimiz Ayhan Naci Yılmaz ve Sertan Tuncel katılım sağladı.

ÜYE GÜNCELLEMELERİNİ TAMAMLIYORUZ

Darıca AK Parti İlçe Başkanlığı 35. Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın “Darıca’da bulunan parti üyelerinin güncellenmesi ve eksik bilgileri olan üyelerin tamamlanması için ilçe teşkilatının tüm kademeleri teyakkuz halinde devam ediyor.” Dedi.

Konuşmasının devamında Kurumlarla ile alakalı bilgi de veren Bıyık, “kurumlardaki eksikliklerin raporlandırma çalışmasının tamamlandığını ve bu çalışmanın Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık'tan tutunda Milletvekillerine, Vali’ye, İl Başkanına Ve Büyükşehir Belediye Başkanına dosya  halinde sunacağını söyledi.

GAYEMİZ DAHA YAŞANILABİLİR BİR DARICA

Bıyık, “Halkımıza hizmet edebilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’ın da çalışmalarına destek olarak Darıca’yı daha fazla nasıl geliştiririz diye projeler üretmeye ve onları hizmete sokmaya çalışıyoruz. Gerek Belediye Başkanımız gerekse teşkilatımız bu koltuklarda oturduğumuz sürece Darıca halkına daha yaşanabilir ve daha emniyetli bir şehir bırakmak için elimizden geldiğince çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

KARABACAK MÜJDEYİ VERDİ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise danışma toplantısında peşi sıra müjdeleri vererek Darıca’nın bu yıl hizmet yılı olacağını söyledi. Karabacak “Darıca’ya 5 yeni okul geleceğini söyleyerek “çocuklarımız daha iyi eğitim alsın diye 5 yeni okulun hizmete sokacağız” dedi.

Karabacak Darıca Farabi Devlet Hastanesi ile ilgili de çalışmalarının olduğunu söyleyerek “Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin bölgedeki en iyi devlet hastanelerinden biri olduğunu dile getirerek “Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Hikmet Yaşar ile ortak çalışmalar içindeyiz. Çok yakında hastanemize anjiyo ünitesi bölümünü açarak Farabi Devlet Hastanesini daha iyi bir hastane haline getireceğiz” dedi.

İSU’DAN DEV YATIRIM

Konuşmasının devamında İSU ile ilgili bilgi de veren Başkan Karabacak “İSU’nun 2016 yılında Darıca’ya 45 milyonluk yatırım gerçekleştireceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.