19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICA YENİLENİYOR!

Darıca 28.04.2016 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICA YENİLENİYOR!

Darıca Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Darıca genelinde yaptığı üst yapı çalışmaları Sevda Sokak'ta devam ediyor. Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ve caddelerdeki yama, parke döşeme ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Yetkililer, “Mahalle ve caddelerdeki üst yapı çalışmalarımızla parke taşı döşeme işine tüm hızıyla devam ediyoruz. Mahalle ve caddelerimizdeki altyapı ve üstyapı sorunu kısa bir süre sonra tamamen kökten çözüme kavuşturulmuş olacak.” dediler.
Darıca Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü, yama, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Darıca genelinde yaptığı üst yapı çalışmaları Sevda Sokak'ta devam ediyor. Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle ve caddelerdeki yama, parke döşeme ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Yetkililer, “Mahalle ve caddelerdeki üst yapı çalışmalarımızla parke taşı döşeme işine tüm hızıyla devam ediyoruz. Mahalle ve caddelerimizdeki altyapı ve üstyapı sorunu kısa bir süre sonra tamamen kökten çözüme kavuşturulmuş olacak.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.