DARICA ZABITA ARALIKSIZ DENETİMDE

Darıca 21.06.2018 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

DARICA ZABITA ARALIKSIZ DENETİMDE

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde denetimlerine devam ediyor.

Bu çerçevede vatandaşlardan gelen istek ve taleplere kayıtsız kalmayan Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe   genelinde  yapmış oldukları denetim neticesinde  çocuklar ve gençler tarafından eğlence aracı olarak kullanılmakta olan maytap, torpil ve çatapat gibi patlayıcıların sokak aralarında, site içerilerinde ve apartman önlerinde patlatılması sonucunda bu yerlerde ikamet eden vatandaşlar arasında korku, kaygı ve paniğe neden olduğundan söz konusu patlayıcılara ekipler tarafından el konularak satışını gerçekleştiren iş yerlerine gerekli ikaz ve uyarılarda bulundu. Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu tür yasal olamayan satışların devamı halinde işyerlerine cezai müeyyideler uygulanacağını ifade ederek, işyerlerini uyardılar.    
Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde denetimlerine devam ediyor.

Bu çerçevede vatandaşlardan gelen istek ve taleplere kayıtsız kalmayan Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe   genelinde  yapmış oldukları denetim neticesinde  çocuklar ve gençler tarafından eğlence aracı olarak kullanılmakta olan maytap, torpil ve çatapat gibi patlayıcıların sokak aralarında, site içerilerinde ve apartman önlerinde patlatılması sonucunda bu yerlerde ikamet eden vatandaşlar arasında korku, kaygı ve paniğe neden olduğundan söz konusu patlayıcılara ekipler tarafından el konularak satışını gerçekleştiren iş yerlerine gerekli ikaz ve uyarılarda bulundu.

Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu tür yasal olamayan satışların devamı halinde işyerlerine cezai müeyyideler uygulanacağını ifade ederek, işyerlerini uyardılar.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.