DARICADA SANAT ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Darıca 13.04.2016 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICADA SANAT ETKİNLİKLERİ SÜRÜYOR

Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde “ Elhamdülillah” isimli Kat-ı sergisinin açılışı yarın yapılıyor

14-30 Nisan 2016 tarihleri arasında Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde  sergilenecek olan eserler geleneksel Türk süsleme sanatlarından ebru, kat-ı ve  tezhib  alanlarında yeni ve özgün eserler veren ve halen çalışmalarını İstanbul’daki atölyesinde sürdüren Fuat Başar’a ait. 2009 yılında Katar’da ebru dalında ve 2010 yılında tezhib dalında Ekrem Çoktan ile birlikte Guinnes Rekorlar Kitabı’na ismini yazdırarak adını dünyaya duyuran sanatçının, değişik ülkelerde açılmış bir çok sergisi bulunuyor. 14 Nisan Perşembe günü saat 11:30’da bölge protokolünün de katılımıyla açılışı yapılacak olan sergi 30 Nisan 2016 tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.
Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde “ Elhamdülillah” isimli Kat-ı sergisinin açılışı yarın yapılıyor

14-30 Nisan 2016 tarihleri arasında Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde  sergilenecek olan eserler geleneksel Türk süsleme sanatlarından ebru, kat-ı ve  tezhib  alanlarında yeni ve özgün eserler veren ve halen çalışmalarını İstanbul’daki atölyesinde sürdüren Fuat Başar’a ait. 2009 yılında Katar’da ebru dalında ve 2010 yılında tezhib dalında Ekrem Çoktan ile birlikte Guinnes Rekorlar Kitabı’na ismini yazdırarak adını dünyaya duyuran sanatçının, değişik ülkelerde açılmış bir çok sergisi bulunuyor.

14 Nisan Perşembe günü saat 11:30’da bölge protokolünün de katılımıyla açılışı yapılacak olan sergi 30 Nisan 2016 tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.