19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICADAN BOSNAYA DOSTLUK ELİ

Darıca 18.11.2015 - 15:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICADAN BOSNAYA DOSTLUK ELİ

Gebze Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Bosna Gezisi kapsamında birlik üyeleri Ilıca Belediyesi’ni ziyaret ederken, aynı zamanda Gebze Belediyeler Birliği Başkanı da olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ilıca Belediye Başkanı Senaid Memic ile yaptıkları görüşmede Darıca ile Ilıca ilçelerinin kardeş şehir olmaları yönünde görüş birliğine vardılar.

Bosna ziyaretinde, edindikleri bilgi ve birikimlerden hareketle iki ülke arasındaki kardeşlik bağlarının ne derece güçlü olduğunu bir kez daha anladıklarını ifade eden başkan Karabacak,”misafirperverliklerinden dolayı tüm Bosnalı kardeşlerimize teşekkür ediyorum.Ilıca Belediyesi’ni ziyaret esnasında, mevkidaşım Senaid Memic Ilıca Belediyesi ile Darıca Belediyesini Kardeş Belediye yapma noktasında görüş birliğine vardık.Böylelikle iki şehir arasındaki kültürel bağların ve kardeşlik duygularının artacağını düşünüyoruz.Daha önce Bulgaristan’ın Koşukavak Belediyesi ile yaptığımız kardeşlik anlaşması çerçevesinde iki şehir arasında önemli çalışmalara imza atmıştık.Aynı şekilde Ilıca Belediyesi ile de her anlamda güzel projeleri hayata geçireceğimize inancım tamdır. Misafirperverliklerinden Dolayı Ilıca Belediye Başkanına teşekkür ediyorum.” Diyerek düşüncelerini dile getirirken, Bosna Hersek Ilıca Belediye Başkanı Prof. Dr. Senaid Memiç’te  “Ilıca Belediyesi’nin  Bosna Hersek’in en büyük beş ilçesinden bir tanesi olduğuna dikkat çekerek, yapılacak kardeş şehir projesi ile birlikte Darıca ile güzel çalışmaları hayata geçireceklerini ifade etti. Ziyaretin sonunda Başkan Karabacak, Ilıca Belediye Başkanı Senaid Memic’e Darıca’nın sembollerinden olan Gönül Birliği Kapısı’nın maketini hediye etti.
Gebze Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Bosna Gezisi kapsamında birlik üyeleri Ilıca Belediyesi’ni ziyaret ederken, aynı zamanda Gebze Belediyeler Birliği Başkanı da olan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ilıca Belediye Başkanı Senaid Memic ile yaptıkları görüşmede Darıca ile Ilıca ilçelerinin kardeş şehir olmaları yönünde görüş birliğine vardılar.

Bosna ziyaretinde, edindikleri bilgi ve birikimlerden hareketle iki ülke arasındaki kardeşlik bağlarının ne derece güçlü olduğunu bir kez daha anladıklarını ifade eden başkan Karabacak,”misafirperverliklerinden dolayı tüm Bosnalı kardeşlerimize teşekkür ediyorum.Ilıca Belediyesi’ni ziyaret esnasında, mevkidaşım Senaid Memic Ilıca Belediyesi ile Darıca Belediyesini Kardeş Belediye yapma noktasında görüş birliğine vardık.Böylelikle iki şehir arasındaki kültürel bağların ve kardeşlik duygularının artacağını düşünüyoruz.Daha önce Bulgaristan’ın Koşukavak Belediyesi ile yaptığımız kardeşlik anlaşması çerçevesinde iki şehir arasında önemli çalışmalara imza atmıştık.Aynı şekilde Ilıca Belediyesi ile de her anlamda güzel projeleri hayata geçireceğimize inancım tamdır. Misafirperverliklerinden Dolayı Ilıca Belediye Başkanına teşekkür ediyorum.” Diyerek düşüncelerini dile getirirken, Bosna Hersek Ilıca Belediye Başkanı Prof. Dr. Senaid Memiç’te  “Ilıca Belediyesi’nin  Bosna Hersek’in en büyük beş ilçesinden bir tanesi olduğuna dikkat çekerek, yapılacak kardeş şehir projesi ile birlikte Darıca ile güzel çalışmaları hayata geçireceklerini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Karabacak, Ilıca Belediye Başkanı Senaid Memic’e Darıca’nın sembollerinden olan Gönül Birliği Kapısı’nın maketini hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.