DARICALI AK GENÇLER ÖDÜLLENDİRİYOR

Darıca 19.01.2016 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICALI AK GENÇLER ÖDÜLLENDİRİYOR

AK Parti Darıca Gençlik Kolları’ndan anlamlı etkinlik.

AK Parti Darıca Gençlik Kolları “Enerji verimliliği haftası ve Nasıl Bir Darıca Hayal Ediyorsunuz?” adı altında fikir yarışmasına katılan öğrencilere ödül töreni yapacak. SÜLEYMAN ÖZIŞIK KONFERANS VERECEK AK Parti Darıca Gençlik Kolları’ndan tarafından düzenlenen program Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Konuşmacı Yazar Süleyman Özışık’ın katılıp konferans vereceği program da aynı zaman da kum sanatı gösteri de yapılacak. ŞENTÜRK “750 ÖĞRENCİMİZE ÖDÜL VERECEĞİZ” AK Parti Darıca Gençlik Kolları’ndan tarafından düzenlenen program ile ilgili bilgi veren Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk; "Darıca'daki lise 3 ve 4. sınıf öğrencilerinden 750 öğrencimizin katıldığı “Nasıl Bir Darıca Hayal Ediyorsunuz ve Enerji Verimliliği” hakkında kompozisyon yarışması düzenlendi. Bu iki ayrı kategori içinde yarışan 1. 2. ve 3.’ye ödüllerini takdim edeceğiz. Bu akşam saat 19.30’da başlayacak olan programımız Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Programımıza tüm halkımız davetlidir" dedi.
AK Parti Darıca Gençlik Kolları’ndan anlamlı etkinlik.

AK Parti Darıca Gençlik Kolları “Enerji verimliliği haftası ve Nasıl Bir Darıca Hayal Ediyorsunuz?” adı altında fikir yarışmasına katılan öğrencilere ödül töreni yapacak.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK KONFERANS VERECEK

AK Parti Darıca Gençlik Kolları’ndan tarafından düzenlenen program Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Konuşmacı Yazar Süleyman Özışık’ın katılıp konferans vereceği program da aynı zaman da kum sanatı gösteri de yapılacak.

ŞENTÜRK “750 ÖĞRENCİMİZE ÖDÜL VERECEĞİZ”

AK Parti Darıca Gençlik Kolları’ndan tarafından düzenlenen program ile ilgili bilgi veren Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk; "Darıca'daki lise 3 ve 4. sınıf öğrencilerinden 750 öğrencimizin katıldığı “Nasıl Bir Darıca Hayal Ediyorsunuz ve Enerji Verimliliği” hakkında kompozisyon yarışması düzenlendi. Bu iki ayrı kategori içinde yarışan 1. 2. ve 3.’ye ödüllerini takdim edeceğiz. Bu akşam saat 19.30’da başlayacak olan programımız Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Programımıza tüm halkımız davetlidir" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.