DARICALI ATLETLER FIRTINA GİBİ

Darıca 21.12.2015 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICALI ATLETLER FIRTINA GİBİ

Gaziantep te yapılan Türkiye Yıldızlar ve Küçükler Atletizm Kros Ligi Final Yarışmalarında Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Bedirhan Kabadayı 1. olarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu anısına Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve yaklaşık 20 000 kişinin katıldığı Kurtuluş Koşusu ile birlikte yapılan ve 32 takımın yarıştığı final müsabakalarında Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Ankara Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma takımının ardından takım halinde ikinci oldu. Şampiyonluk kürsüsüne çıkan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Bedirhan Kabadayı şampiyonluk kupasını Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzel den aldı. GENÇ ERKEKLER ZİRVEYİ FENERBAHÇE YE KAPTIRDI Türkiye Kros Ligi’nde sezonun dördüncü ve son etabı ise Çorum’da yapılırken, Genç erkeklerde 43 sporcunun bitirdiği yarışta ilk 12 sırayı alan atletlerin tamamı Fenerbahçe ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü yarışmacıları oldu. Sarı-laciverliler, Enis Korkmaz ve Ramazan Barbaros ile ilk iki sırayı alırken ,15 puanla ligi 58 puanda şampiyon olarak noktaladı. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ligi ikinci sırada tamamlarken, Kocaeli BŞB Kağıtspor ise ligi üçüncü tamamlayan ekip oldu. HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU Bu yılı gençler ve yıldızlarda takım halinde ikinci sırada tamamlayan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde tek hedef, şubat ayında Kastamonu’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmak.Daha önce 2014 yılında İspanya ve 2015 yılında Portekiz’de peşpeşe Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü taraflı tarafsız bütün spor otoritelerinin takdirini topladı.
Gaziantep te yapılan Türkiye Yıldızlar ve Küçükler Atletizm Kros Ligi Final Yarışmalarında Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Bedirhan Kabadayı 1. olarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu anısına Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve yaklaşık 20 000 kişinin katıldığı Kurtuluş Koşusu ile birlikte yapılan ve 32 takımın yarıştığı final müsabakalarında Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü, Ankara Sağlık Yardımlaşma ve Dayanışma takımının ardından takım halinde ikinci oldu. Şampiyonluk kürsüsüne çıkan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcularından Bedirhan Kabadayı şampiyonluk kupasını Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzel den aldı.

GENÇ ERKEKLER ZİRVEYİ FENERBAHÇE YE KAPTIRDI

Türkiye Kros Ligi’nde sezonun dördüncü ve son etabı ise Çorum’da yapılırken, Genç erkeklerde 43 sporcunun bitirdiği yarışta ilk 12 sırayı alan atletlerin tamamı Fenerbahçe ve Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü yarışmacıları oldu. Sarı-laciverliler, Enis Korkmaz ve Ramazan Barbaros ile ilk iki sırayı alırken ,15 puanla ligi 58 puanda şampiyon olarak noktaladı. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü ligi ikinci sırada tamamlarken, Kocaeli BŞB Kağıtspor ise ligi üçüncü tamamlayan ekip oldu.

HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Bu yılı gençler ve yıldızlarda takım halinde ikinci sırada tamamlayan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nde tek hedef, şubat ayında Kastamonu’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda üst üste üçüncü kez Avrupa şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmak.Daha önce 2014 yılında İspanya ve 2015 yılında Portekiz’de peşpeşe Avrupa Şampiyonu olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü taraflı tarafsız bütün spor otoritelerinin takdirini topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.