DARICALI EMRE ALAN TEKİRDAĞ’DA GOLÜNÜ ATTI

Spor 06.11.2017 - 11:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICALI EMRE ALAN TEKİRDAĞ’DA GOLÜNÜ ATTI

Sezon başında Darıca Gençlerbirliği’nden Tekirdağspor’a kiralanan Emre Alan, Trakya temsilcisinde parlamaya devam ediyor. Son haftalarda ilk 11’in değişilmez oyuncusu olan 19 yaşındaki Emre, Tekirdağspor formasıyla ilk golünü attı. B.Tepecikspor maçında takımının ilk golünü atan Emre Alan, başarılı performansının karşılığını güzel bir golle aldı. İŞTE DARICALI EMRE ALAN’IN GOLÜ:

Sezon başında Darıca Gençlerbirliği’nden Tekirdağspor’a kiralanan Emre Alan, Trakya temsilcisinde parlamaya devam ediyor. Son haftalarda ilk 11’in değişilmez oyuncusu olan 19 yaşındaki Emre, Tekirdağspor formasıyla ilk golünü attı. B.Tepecikspor maçında takımının ilk golünü atan Emre Alan, başarılı performansının karşılığını güzel bir golle aldı.

İŞTE DARICALI EMRE ALAN’IN GOLÜ:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.