19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DARICANIN YENİ MEZARLIK ALANI HAZIR

Darıca 22.12.2015 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DARICANIN YENİ MEZARLIK ALANI HAZIR

Darıca Belediyesi ilçenin önemli sorunlarından olan mezarlık sorununu Gebze Balçık Köyü'ndeki 570 dönümlük yeni mezarlık alanıyla çözerken, ilçeye uzun yıllar hizmet edecek bölgede çalışmalar devam ediyor.

Darıca Belediyesi’ne devri yapılarak çalışmalara başlanan ve önemli mesafe katedilen Gebze Balçık Köyü'ndeki 570 dönümlük yeni mezarlık alanında başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte incelemelerde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bir süredir cenazelerini Gebze Pelitli Köyü’ne gönderen Darıcalıların, 2016 yılının ilk aylarından itibaren cenazelerini Balçık Köyü’ndeki mezarlık alanına defnedeceğini söyledi. Başkan Karabacak, ”İlçe halkımıza uzun yıllar hizmet verecek olan 570 dönümlük mezarlık alanımızda devam eden düzenlemelerin ardından en kısa sürede hizmete açacağız.Ana yolların yanısıra , yan bağlantı yolları, mezarlık hizmet binası, dinlenme alanları ve  mescit gibi sosyal donatı alanlarıyla birlikte halkımızın ihtiyacına cevap verecek şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda ilçemizdeki mezarlık alanı dolduğu için cenazelerimizi mecburen Pelitli mezarlığına gönderiyoruz, Balçık Köyü'ndeki mezarlık alanı ulaşım yönünden bize daha yakın, ulaşım daha kolay, defin işlemleri başladığında vatandaşımıza gereken bütün hizmetleri vereceğiz.”diyerek mezarlık alanının 2016 yılının başlarında hazır olacağını söyledi.
Darıca Belediyesi ilçenin önemli sorunlarından olan mezarlık sorununu Gebze Balçık Köyü'ndeki 570 dönümlük yeni mezarlık alanıyla çözerken, ilçeye uzun yıllar hizmet edecek bölgede çalışmalar devam ediyor.

Darıca Belediyesi’ne devri yapılarak çalışmalara başlanan ve önemli mesafe katedilen Gebze Balçık Köyü'ndeki 570 dönümlük yeni mezarlık alanında başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte incelemelerde bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bir süredir cenazelerini Gebze Pelitli Köyü’ne gönderen Darıcalıların, 2016 yılının ilk aylarından itibaren cenazelerini Balçık Köyü’ndeki mezarlık alanına defnedeceğini söyledi.

Başkan Karabacak, ”İlçe halkımıza uzun yıllar hizmet verecek olan 570 dönümlük mezarlık alanımızda devam eden düzenlemelerin ardından en kısa sürede hizmete açacağız.Ana yolların yanısıra , yan bağlantı yolları, mezarlık hizmet binası, dinlenme alanları ve  mescit gibi sosyal donatı alanlarıyla birlikte halkımızın ihtiyacına cevap verecek şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda ilçemizdeki mezarlık alanı dolduğu için cenazelerimizi mecburen Pelitli mezarlığına gönderiyoruz, Balçık Köyü'ndeki mezarlık alanı ulaşım yönünden bize daha yakın, ulaşım daha kolay, defin işlemleri başladığında vatandaşımıza gereken bütün hizmetleri vereceğiz.”diyerek mezarlık alanının 2016 yılının başlarında hazır olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.