DARICASPOR 1.KÜME İÇİN KENETLENDİ

Spor 30.01.2017 - 12:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DARICASPOR 1.KÜME İÇİN KENETLENDİ

Dikkat çeken yeni transferleriyle hedefi 1.Küme olarak gösteren Darıcaspor, geçtiğimiz günlerde moral yemeğinde bir araya geldi. Yönetim, teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk’ün de katıldığı yemekte şampiyonluk mesajları verildi.

2.Küme ekiplerinden Darıcaspor, moral yemeğinde buluştu. Yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle dikkat çeken ve hedefi 1.Küme olarak gösteren Darıcaspor, yönetim, teknik ekip ve futbolcularla akşam yemeğinde bir araya geldi. Darıca Uzun Yayla Restaurant’ta gerçekleşen akşam yemeğine Darıcaspor Asbaşkanı Emir Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca G.B Kulüp Menajeri Orhan Ergür ve Darıca G.B takım kaptanı Sinan Turan da katıldı. ÖZTÜRK: DARICA G.B OLARAK YANINIZDAYIZ Son derece sıcak ve samimi bir ortamda bir araya gelen Darıcaspor camiası, güzel bir kenetlenme örneği göstererek sezonu şampiyonlukla bitireceklerine inandıklarını belirttiler. Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk de yaptığı açıklamada, ‘’Bu güzel gecede sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Umarım bu sezon hem Darıca Gençlerbirliği’nin hem de Darıcaspor’un yılı olur. Biz Darıca G.B olarak tüm ilçe takımlarımızın yanındayız. 2017 yılının hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’dedi.  
Dikkat çeken yeni transferleriyle hedefi 1.Küme olarak gösteren Darıcaspor, geçtiğimiz günlerde moral yemeğinde bir araya geldi. Yönetim, teknik ekip ve futbolcuların yanı sıra Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk’ün de katıldığı yemekte şampiyonluk mesajları verildi.

2.Küme ekiplerinden Darıcaspor, moral yemeğinde buluştu. Yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle dikkat çeken ve hedefi 1.Küme olarak gösteren Darıcaspor, yönetim, teknik ekip ve futbolcularla akşam yemeğinde bir araya geldi. Darıca Uzun Yayla Restaurant’ta gerçekleşen akşam yemeğine Darıcaspor Asbaşkanı Emir Aydın ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca G.B Kulüp Menajeri Orhan Ergür ve Darıca G.B takım kaptanı Sinan Turan da katıldı.

ÖZTÜRK: DARICA G.B OLARAK YANINIZDAYIZ

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda bir araya gelen Darıcaspor camiası, güzel bir kenetlenme örneği göstererek sezonu şampiyonlukla bitireceklerine inandıklarını belirttiler. Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk de yaptığı açıklamada, ‘’Bu güzel gecede sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum. Umarım bu sezon hem Darıca Gençlerbirliği’nin hem de Darıcaspor’un yılı olur. Biz Darıca G.B olarak tüm ilçe takımlarımızın yanındayız. 2017 yılının hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.