19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darbe girişimini Adil Öksüz ile birlikte yöneten ikinci isim

02.11.2016 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darbe girişimini Adil Öksüz ile birlikte yöneten ikinci isim

FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbe girişimini yönettiği belirlendi. Öksüz ile Kemal Batmaz'ın Akıncı üssündeki ve İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin  soruşturma kapsamında, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle  tutuklanan Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da  Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye  döndüğünü ve darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi. Öksüz ve  Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.  ÜÇÜNCÜ SİVİL DE BELLİ OLDU         Akıncı üssündeki üçüncü sivil de belli oldu. Elektronik mühendisi Harun Biniş'in o gece Akıncı üssünde darbeyi yöneten isimler arasında olduğu öğrenildi. Harun Biniş şu anda tutuklu bulunuyor...    BATMAZ’A ASKER SELAMI Soruşturma dosyasında Batmaz’ın 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin harekat merkezlerinden biri olan Akıncılar Üssü’nde bulunduğuna ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde rütbeli bir askerin, Batmaz’a asker selamı verdiği anlaşıldı. Batmaz’ın da sorgusunda Adil Öksüz gibi Kazan’a arsa bakmaya gittiğini açıkladığı bildirildi.     Ayrıntılar birazdan...
FETÖ tutuklusu Kemal Batmaz'ın Adil Öksüz ile birlikte darbe girişimini yönettiği belirlendi. Öksüz ile Kemal Batmaz'ın Akıncı üssündeki ve İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin  soruşturma kapsamında, 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'nde olduğu gerekçesiyle  tutuklanan Kaynak Kağıt AŞ'nin eski Genel Müdürü Kemal Batmaz'ın, 11 Temmuz'da  Adil Öksüz ile birlikte ABD'ye gittiğini, iki gün sonra yine Öksüz ile Türkiye'ye  döndüğünü ve darbeyi yöneten isimler arasında olduğunu belirledi. Öksüz ve  Batmaz'ın Akıncı Üssü ve Atatürk Havalimanı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı. 

ÜÇÜNCÜ SİVİL DE BELLİ OLDU

 
 
 
 

Akıncı üssündeki üçüncü sivil de belli oldu. Elektronik mühendisi Harun Biniş'in o gece Akıncı üssünde darbeyi yöneten isimler arasında olduğu öğrenildi. Harun Biniş şu anda tutuklu bulunuyor... 

 

BATMAZ’A ASKER SELAMI

Soruşturma dosyasında Batmaz’ın 15 Temmuz gecesi darbe girişiminin harekat merkezlerinden biri olan Akıncılar Üssü’nde bulunduğuna ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Söz konusu görüntülerde rütbeli bir askerin, Batmaz’a asker selamı verdiği anlaşıldı. Batmaz’ın da sorgusunda Adil Öksüz gibi Kazan’a arsa bakmaya gittiğini açıkladığı bildirildi.

 
 

Ayrıntılar birazdan...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.