'Darbecilere idam cezası masaya gelecek'

16.07.2016 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'Darbecilere idam cezası masaya gelecek'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu 'Darbecilere idam cezası verilemesini masaya getireceğiz' dedi.

Terör örgütü FETÖ mensupları darbe girişiminde bulundu, halka ateş açtı, TBMM'ye bomba attı. Darbe girişimini TVnet'e değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu "Darbecilere idam cezası verilemesini masaya getireceğiz" dedi.  AK Parti olarak MYK'da idam cezasını gündeme getireceklerini kaydeden Müezzinoğlu, "Bizim grubumuzdan böyle karar çıkarsa daha sonra Meclis'e taşıyacağız ve darbecilerin idam cezasına çarptırılması için diğer anayasa değişikliği için diğer partilerden destek isteyeceğiz" dedi. Müezzinoğlu, sivil toplum kuruluşlarına bugün saat 13.00'te TBMM'ye gelmeleri yönünde çağrı yaptı. Müezzinoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise “Milletimiz dik duruşuyla asaletini gösterdi teşekkürler milletin sivil toplum kuruluşlarını saat 13.00'te Gazi Meclis'e bekliyoruz" ifadelerini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu 'Darbecilere idam cezası verilemesini masaya getireceğiz' dedi.

Terör örgütü FETÖ mensupları darbe girişiminde bulundu, halka ateş açtı, TBMM'ye bomba attı. Darbe girişimini TVnet'e değerlendiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu "Darbecilere idam cezası verilemesini masaya getireceğiz" dedi.  AK Parti olarak MYK'da idam cezasını gündeme getireceklerini kaydeden Müezzinoğlu, "Bizim grubumuzdan böyle karar çıkarsa daha sonra Meclis'e taşıyacağız ve darbecilerin idam cezasına çarptırılması için diğer anayasa değişikliği için diğer partilerden destek isteyeceğiz" dedi.

Müezzinoğlu, sivil toplum kuruluşlarına bugün saat 13.00'te TBMM'ye gelmeleri yönünde çağrı yaptı. Müezzinoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ise “Milletimiz dik duruşuyla asaletini gösterdi teşekkürler milletin sivil toplum kuruluşlarını saat 13.00'te Gazi Meclis'e bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.