DAREMDER, Alaca’ya gitti!

Darıca 15.11.2019 - 11:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

DAREMDER, Alaca’ya gitti!

Kocaeli’nin ilk kadın Emniyet Müdürü olarak Darıca’ya ataması yapılan İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca’nın ilk ziyaretçisi Darıca Emniyet Asayiş ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu oldu. Yaklaşık olarak 1 yıldan bu yana Darıca Emniyet Müdürü görevinde bulunan Turan Aksoy’un Başiskele’ye tayin edilmesinin ardından yerine atanan Kocaeli’nin ilk kadın Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, ilçemizdeki görevine başladı. Darıca Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Şaheser Alaca’nın ilk konuğu ise Darıca Emniyet Asayiş ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu oldu. Hocaoğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Bilen ile birlikte ziyaret ettiği Emniyet Müdürü Şaheser Alaca’ya Darıca’daki görevinde başarılar diledi.

Kocaeli’nin ilk kadın Emniyet Müdürü olarak Darıca’ya ataması yapılan İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Alaca’nın ilk ziyaretçisi Darıca Emniyet Asayiş ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu oldu.

Yaklaşık olarak 1 yıldan bu yana Darıca Emniyet Müdürü görevinde bulunan Turan Aksoy’un Başiskele’ye tayin edilmesinin ardından yerine atanan Kocaeli’nin ilk kadın Emniyet Müdürü Şaheser Alaca, ilçemizdeki görevine başladı. Darıca Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Şaheser Alaca’nın ilk konuğu ise Darıca Emniyet Asayiş ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu oldu. Hocaoğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Faruk Bilen ile birlikte ziyaret ettiği Emniyet Müdürü Şaheser Alaca’ya Darıca’daki görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.