19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DAREN FİLOGRAFİ SERGİSİ AÇTI

Darıca 07.04.2017 - 09:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DAREN FİLOGRAFİ SERGİSİ AÇTI

Kısa adı (DAREN) olan Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi tarafından Gebze Center’da açılan filografi sergisinde engelli vatandaşlarımızın eserleri sergileniyor.

Gebze Center’da bulunan Sanat Atölyesi’nde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da katılımıyla açılan ve bakır tel örme sanatı olarak ta bilinen filografi sanatından eserlerin bulunduğu sergi, 09 Nisan 2017 akşamına kadar vatandaşın beğenisine sunulacak. ENGELLER SEVGİYLE AŞILIR Serginin açılışında bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte düzenlediğimiz filografi kursunu başarıyla tamamlayan engelli kardeşlerimizin emeklerinin gün yüzüne çıktığı bu serginin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her alanda olduğu gibi engelli üyelerimize el sanatları hususunda kendilerini geliştirmek, özgüvenlerini pekiştirmek, sosyal yaşamda destek olmak ve aynı zamanda ailelerine yalnız olmadıklarını htirmek için düzenlediğimiz filografi kursunun amacına ulaştığını ve engelli kardeşlerimizin çok güzel eserler ortaya çıkardıklarını görüyoruz. Engeller sevgiyle aşılır, engelli kardeşlerimizi topluma kazandırma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada sadece kurumların değil, her bireyin de bilinçli bir şekilde engelli kardeşlerimize ve ailelerine destek olmaları gerekir. Sergimizin hayırlı uğurlu olması temennisiyle, bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.
Kısa adı (DAREN) olan Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi tarafından Gebze Center’da açılan filografi sergisinde engelli vatandaşlarımızın eserleri sergileniyor.

Gebze Center’da bulunan Sanat Atölyesi’nde Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın da katılımıyla açılan ve bakır tel örme sanatı olarak ta bilinen filografi sanatından eserlerin bulunduğu sergi, 09 Nisan 2017 akşamına kadar vatandaşın beğenisine sunulacak.

ENGELLER SEVGİYLE AŞILIR

Serginin açılışında bir konuşma yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, “İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte düzenlediğimiz filografi kursunu başarıyla tamamlayan engelli kardeşlerimizin emeklerinin gün yüzüne çıktığı bu serginin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her alanda olduğu gibi engelli üyelerimize el sanatları hususunda kendilerini geliştirmek, özgüvenlerini pekiştirmek, sosyal yaşamda destek olmak ve aynı zamanda ailelerine yalnız olmadıklarını htirmek için düzenlediğimiz filografi kursunun amacına ulaştığını ve engelli kardeşlerimizin çok güzel eserler ortaya çıkardıklarını görüyoruz. Engeller sevgiyle aşılır, engelli kardeşlerimizi topluma kazandırma adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu noktada sadece kurumların değil, her bireyin de bilinçli bir şekilde engelli kardeşlerimize ve ailelerine destek olmaları gerekir. Sergimizin hayırlı uğurlu olması temennisiyle, bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.