Darıca ADSM’de 2017 Değerlendirildi

Darıca 04.01.2018 - 13:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca ADSM’de 2017 Değerlendirildi

Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2017 yılı hizmet değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıya Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Eray Ünaldı, İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Özalp, İdari Hekim Dr. Yonca Rana Yalçıner Yeşil ve birim sorumluları katıldı. Toplantıda Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ait, 2017 yılındaki tüm veriler incelenerek 2018 yılı hedefleri konuşuldu. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Eray Ünaldı, “2018 yılının kurumumuz ve ülkemiz için huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir yıl olmasını dilerim.” dedi. TAŞERONLAR BİLGİLENDİRİLDİ Yapılan değerlendirme toplantısının ardından yayınlanan son KHK ile taşeron olarak çalışan personellerin sürekli işçi kadrosuna geçirilmesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Özalp tarafından yapılan toplantıya, tüm hizmet alım personeli katılım sağladı. Bilgilendirme toplantısında konuşan İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Özalp, “Yaşanan gelişmelerin personellerimize ve merkezimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. 
Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi 2017 yılı hizmet değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıya Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Eray Ünaldı, İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Özalp, İdari Hekim Dr. Yonca Rana Yalçıner Yeşil ve birim sorumluları katıldı. Toplantıda Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine ait, 2017 yılındaki tüm veriler incelenerek 2018 yılı hedefleri konuşuldu. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr. Eray Ünaldı, “2018 yılının kurumumuz ve ülkemiz için huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir yıl olmasını dilerim.” dedi.

TAŞERONLAR BİLGİLENDİRİLDİ

Yapılan değerlendirme toplantısının ardından yayınlanan son KHK ile taşeron olarak çalışan personellerin sürekli işçi kadrosuna geçirilmesi ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Darıca Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Özalp tarafından yapılan toplantıya, tüm hizmet alım personeli katılım sağladı. Bilgilendirme toplantısında konuşan İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Özalp, “Yaşanan gelişmelerin personellerimize ve merkezimize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.