Darıca Ak Parti 24 dedi

Darıca 20.03.2015 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Darıca Ak Parti 24 dedi

Darıca Ak Parti 24. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Şato Klas Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıyı takip etmek isteyen partililer düğün salonundan taştı.

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ‘ın Ankara’da olması sebebiyle yerine Mehmet Uzunoğlu İl Başkanlığına vekâlet etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın dışında misafir belediye başkanları arasında sadece Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci yerini alırken, Dilovası, Çayırova ve Gebze Ak Parti ilçe Başkanları’da toplantıyı takip eden isimler arasında yer aldılar. Ayrıca Kocaeli Milletvekili Aday Adayları’da salonda bulunan davetliler arasında idi. AÇILIŞ KONUŞMASINI BIYIK YAPTI Toplantının sunumunu Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Veyis Kolcuoğlu yaparken, Darıca Ak Parti SKM Başkanı Ufuk Acay’da Divan Heyeti Başkanı olarak toplantıyı yürüttü. Toplantının açılış konuşmasını ise Darıca Ak Parti İlçe başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. Bıyık konuşmasında, “En son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli bir başarı elde ettik. O günden bu güne gelinen noktada hiç oturmadı, dinlenmedik. 7 Haziran’da yapılacak seçimler bu hafta sonu yapılacakmış gibi hazırlandık. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Darıca olarak yine Kocaeli’ye olan yansımamızı göstereceğiz. Dedi. İlçe Başkanı Bıyık, Çanakkale Şehitlerini anan ve zaferin önemine ilişkin de vurgu yaptı. KARABACAK MESAJA DİKKAT ÇEKTİ Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ardından konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye gelen Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak önce vereceği mesajların iyi algılanması açısında salonun sessiz bir şekilde kendisini dinlemesini istedi. Karabacak konuşmasında, “Çanakkale’de koyun koyuna yatan, Kürdün, Çerkezin, Lazın, Türkün verdiği mesaj çok önemlidir. O gün vatan için mücadele eden ecdadımız bugün bizlere bu mücadelenin farklı bir versiyonda yapılmasının sağlanması adına mesajlarını vermiştir. Biz o insanların torunları olarak Darıca’da, Kocaeli’de, Türkiye’de mücadelemizi sürdürüyoruz.”Dedi. Milletvekili Aday Adayları’na da başarılar dileyen Belediye Başkanı Karabacak, 7 Haziran’daki seçimlerin önemini de vurgulayarak konuşmasını sonlandırdı. Toplantının basına açık bölümünde son olarak Kocaeli Ak parti İl Başkanı Şemsetin Ceyhan adına Mehmet Uzunoğlu konuşmasını gerçekleştirdi.     
Darıca Ak Parti 24. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Şato Klas Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıyı takip etmek isteyen partililer düğün salonundan taştı.

Kocaeli Ak Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ‘ın Ankara’da olması sebebiyle yerine Mehmet Uzunoğlu İl Başkanlığına vekâlet etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın dışında misafir belediye başkanları arasında sadece Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci yerini alırken, Dilovası, Çayırova ve Gebze Ak Parti ilçe Başkanları’da toplantıyı takip eden isimler arasında yer aldılar. Ayrıca Kocaeli Milletvekili Aday Adayları’da salonda bulunan davetliler arasında idi.

AÇILIŞ KONUŞMASINI BIYIK YAPTI

Toplantının sunumunu Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Gaye Veyis Kolcuoğlu yaparken, Darıca Ak Parti SKM Başkanı Ufuk Acay’da Divan Heyeti Başkanı olarak toplantıyı yürüttü. Toplantının açılış konuşmasını ise Darıca Ak Parti İlçe başkanı Muzaffer Bıyık yaptı. Bıyık konuşmasında, “En son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli bir başarı elde ettik. O günden bu güne gelinen noktada hiç oturmadı, dinlenmedik. 7 Haziran’da yapılacak seçimler bu hafta sonu yapılacakmış gibi hazırlandık. 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde Darıca olarak yine Kocaeli’ye olan yansımamızı göstereceğiz. Dedi. İlçe Başkanı Bıyık, Çanakkale Şehitlerini anan ve zaferin önemine ilişkin de vurgu yaptı.

KARABACAK MESAJA DİKKAT ÇEKTİ

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın ardından konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye gelen Darıca Belediye Başkanı Şükrü karabacak önce vereceği mesajların iyi algılanması açısında salonun sessiz bir şekilde kendisini dinlemesini istedi. Karabacak konuşmasında, “Çanakkale’de koyun koyuna yatan, Kürdün, Çerkezin, Lazın, Türkün verdiği mesaj çok önemlidir. O gün vatan için mücadele eden ecdadımız bugün bizlere bu mücadelenin farklı bir versiyonda yapılmasının sağlanması adına mesajlarını vermiştir. Biz o insanların torunları olarak Darıca’da, Kocaeli’de, Türkiye’de mücadelemizi sürdürüyoruz.”Dedi. Milletvekili Aday Adayları’na da başarılar dileyen Belediye Başkanı Karabacak, 7 Haziran’daki seçimlerin önemini de vurgulayarak konuşmasını sonlandırdı. Toplantının basına açık bölümünde son olarak Kocaeli Ak parti İl Başkanı Şemsetin Ceyhan adına Mehmet Uzunoğlu konuşmasını gerçekleştirdi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.