19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca AK Parti’de gazeteci kıyımı!

Spor 04.10.2017 - 14:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca AK Parti’de gazeteci kıyımı!

Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda Darıca AK Parti şov yaptı. Grubun ilk maçında Gebze Gazeteciler Derneği ile karşılaşan AK Parti, sahadan 12-8 gibi farklı skorla mağlup etti. Darıca AK Parti’nin Gençlik Kolları Üyeleri katıldığı turnuvada, takımın sorumluluğunu Cüneyt Şentürk üstlendi. Muzaffer Bıyık’ın yeni ekibinde yer alan eski Gençlik Kolları Başkanı Şentürk, uzun süre birlikte görev yaptığı ekibiyle bu kez seçim meydanlarında değil, yeşil sahada mücadele verdi. KOLAY KAZANDILAR Cüneyt Şentürk, kısa sürede kurduğu ekibiyle katıldığı Basın Turnuvası’nda ilk maçta Gebze Gazeteciler Derneği ile karşılaştı. Darıca AK Parti’nin baştan sona üstün oynadığı maçta, Macit Kardeş attığı goller, Enes Malkoç, sonradan dahil olup takıma enerji katmasına ve Mustafa Aksoy’un etkili mücadelesine rağmen Gazetecileri kolay geçti. Karşılaşmayı Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’de ilgiyle takip ederken, maç sonrası gazetecilerin yorgunluğu ve bitik halleri dikkat çekti. Turnuvaya galibiyetle başlayan Darıca AK Parti’yi grupta, hastanalerin şampiyonu Farabi ve Basın Turnuvası’nda geçen yıl final oynayan PTT gibi güçlü rakipler bekliyor.    

Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda Darıca AK Parti şov yaptı. Grubun ilk maçında Gebze Gazeteciler Derneği ile karşılaşan AK Parti, sahadan 12-8 gibi farklı skorla mağlup etti.

Darıca AK Parti’nin Gençlik Kolları Üyeleri katıldığı turnuvada, takımın sorumluluğunu Cüneyt Şentürk üstlendi. Muzaffer Bıyık’ın yeni ekibinde yer alan eski Gençlik Kolları Başkanı Şentürk, uzun süre birlikte görev yaptığı ekibiyle bu kez seçim meydanlarında değil, yeşil sahada mücadele verdi.

KOLAY KAZANDILAR

Cüneyt Şentürk, kısa sürede kurduğu ekibiyle katıldığı Basın Turnuvası’nda ilk maçta Gebze Gazeteciler Derneği ile karşılaştı. Darıca AK Parti’nin baştan sona üstün oynadığı maçta, Macit Kardeş attığı goller, Enes Malkoç, sonradan dahil olup takıma enerji katmasına ve Mustafa Aksoy’un etkili mücadelesine rağmen Gazetecileri kolay geçti. Karşılaşmayı Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’de ilgiyle takip ederken, maç sonrası gazetecilerin yorgunluğu ve bitik halleri dikkat çekti. Turnuvaya galibiyetle başlayan Darıca AK Parti’yi grupta, hastanalerin şampiyonu Farabi ve Basın Turnuvası’nda geçen yıl final oynayan PTT gibi güçlü rakipler bekliyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.