19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca artık vazgeçmiyor

Darıca 16.02.2016 - 15:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca artık vazgeçmiyor

Dersimspor karşısında 10 kişi kalan Darıca G.B, pes etmedi ve rakibinin gardını düşürdü. Müthiş bir mücadele örneği gösteren futbolcularının hakkını veren Ramazan Silin, ‘’Futbolcularım vazgeçmemyi öğrendiler. Bu iyi yolda olduğumuzun işareti. Ayaklarımızı yere sağlam basıp Manavgatspor maçına odaklanmalıyız’’ dedi.

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Dersimspor’a karşı elde edilen 3-1’lik galibiyeti değerlendirdi. 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele eden futbolcularını kutlayan Silin, ‘’Oyuncularım vazgeçmemeyi öğrendiler. Bu bizim için çok önemliydi’’ dedi. Her geçen gün aşama kaydettiklerini kaydeden Silin takım olma yolunda iyi bir yol aldıklarını ve Darıca halkına yakışan futbolu sergilemeye devam edeceklerini söyledi. ‘’VARSA KUSURUMUZ, ÖZÜR DİLERİZ’’ Maç içerisinde yaşanan gerginlikler ile ilgili konuşan Silin, ‘’Bir kaç tatsız şeyler yaşandı. Keşke olmasaydı. Fakat bunlar futbolun içinde olan şeyler. Rakibe karşı bir kusurumuz olduysa özür dilemesini bileriz. Bizi bugün son düdüğe kadar destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Galibiyeti onlara armağan ediyoruz’’ dedi. ‘’10 KİŞİ KALMAK BİZİ ATEŞLEDİ’’ Maçın ilk yarısında 10 kişi kalmalarının kendilerini daha da motive ederek takımı ateşlediğini belirten deneyimli teknik adam, ‘’Eksik kalmamız bizim için hayırlı oldu. Futbolcularımın hepsi 2 kişilik oynadılar ve maçı kopardılar. Biz, yönetimimizle, teknik ekibimizle, futbolcularımızla, taraftarlarımızla ve basınımızla bir hedef koyduk. Bu yol, Play-Off yolu. Kendimize inanıyor ve güveniyoruz. Biz eğer Play-Off’a kalırsak 2.Lig’e çıkarız’’ şeklinde konuştu.
Dersimspor karşısında 10 kişi kalan Darıca G.B, pes etmedi ve rakibinin gardını düşürdü. Müthiş bir mücadele örneği gösteren futbolcularının hakkını veren Ramazan Silin, ‘’Futbolcularım vazgeçmemyi öğrendiler. Bu iyi yolda olduğumuzun işareti. Ayaklarımızı yere sağlam basıp Manavgatspor maçına odaklanmalıyız’’ dedi.

Darıca G.B Teknik Direktörü Ramazan Silin, Dersimspor’a karşı elde edilen 3-1’lik galibiyeti değerlendirdi. 10 kişi kalmalarına rağmen iyi mücadele eden futbolcularını kutlayan Silin, ‘’Oyuncularım vazgeçmemeyi öğrendiler. Bu bizim için çok önemliydi’’ dedi. Her geçen gün aşama kaydettiklerini kaydeden Silin takım olma yolunda iyi bir yol aldıklarını ve Darıca halkına yakışan futbolu sergilemeye devam edeceklerini söyledi.

‘’VARSA KUSURUMUZ, ÖZÜR DİLERİZ’’

Maç içerisinde yaşanan gerginlikler ile ilgili konuşan Silin, ‘’Bir kaç tatsız şeyler yaşandı. Keşke olmasaydı. Fakat bunlar futbolun içinde olan şeyler. Rakibe karşı bir kusurumuz olduysa özür dilemesini bileriz. Bizi bugün son düdüğe kadar destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Galibiyeti onlara armağan ediyoruz’’ dedi.

‘’10 KİŞİ KALMAK BİZİ ATEŞLEDİ’’

Maçın ilk yarısında 10 kişi kalmalarının kendilerini daha da motive ederek takımı ateşlediğini belirten deneyimli teknik adam, ‘’Eksik kalmamız bizim için hayırlı oldu. Futbolcularımın hepsi 2 kişilik oynadılar ve maçı kopardılar. Biz, yönetimimizle, teknik ekibimizle, futbolcularımızla, taraftarlarımızla ve basınımızla bir hedef koyduk. Bu yol, Play-Off yolu. Kendimize inanıyor ve güveniyoruz. Biz eğer Play-Off’a kalırsak 2.Lig’e çıkarız’’ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.