Darıca askeri alanına o projeler gelecek!

Darıca 22.06.2017 - 08:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca askeri alanına o projeler gelecek!

Başkan Bıyık müjdeyi verdi!

AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Darıca'daki askeri kışlada ne tür projeler yapılacağını belirtti. AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Darıca'daki askeri kışlada ne tür projeler yapılacağını belirtti. Bıyık, şu açıklamayı yaptı: "900 Dönümlük askeri alanını Büyükşehir Belediyemiz devri ile başlayan süreçte, Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyetle alandaki planlama çalışmaları öncesi yerinde incelemelerde bulunduk. Kamu binalarının, Lise kampüsümüzün, yeşil alanların ve plajlarının olduğu bu devasalar projenin Darıca’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum."  
Başkan Bıyık müjdeyi verdi!

AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Darıca'daki askeri kışlada ne tür projeler yapılacağını belirtti.

AK Parti Darıca İlçe başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Darıca'daki askeri kışlada ne tür projeler yapılacağını belirtti. Bıyık, şu açıklamayı yaptı: "900 Dönümlük askeri alanını Büyükşehir Belediyemiz devri ile başlayan süreçte, Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyetle alandaki planlama çalışmaları öncesi yerinde incelemelerde bulunduk. Kamu binalarının, Lise kampüsümüzün, yeşil alanların ve plajlarının olduğu bu devasalar projenin Darıca’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.