Darıca Bahçeşehir Koleji Eğitime başladı!

Darıca 20.09.2018 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Bahçeşehir Koleji Eğitime başladı!

Bahçeşehir Koleji 2006 yılında ilk kampüsünü açtığı Fen ve Teknoloji Liselerini yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bahçeşehir Koleji Darıca Fen ve Teknoloji Lisesi 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibarıyla eğitim öğretime başladı.

Bahçeşehir Koleji tarafından Türkiye’de fen eğitiminde çok yönlü bir eğitim anlayışına öncülük etmek amacıyla kurulan Fen ve Teknoloji Liseleri, kurulduğu 2006 yılından bu yana bilim ve teknoloji alanında fark yatacak gençler yetiştiriyor. M.I.T, Stanford gibi dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul alan, kariyerlerine dünya teknoloji devlerinde başlayan mezunlar yetiştiren Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Liselerinin sayısı 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye genelinde 15 kampüse ulaştı. Bu yıl eğitim öğretime başlayan Bahçeşehir Koleji Darıca Fen ve Teknoloji Lisesi de okulların açılmasıyla birlikte öğrencileriyle buluştu. Öğrenciler, eğitim öğretim yılı öncesi 3 hafta süren bir oryantasyon programına katıldılar. Program kapsamında düzenlenen sektör gezileriyle öğrenciler, dünyada üretime değer katan pek çok lider firmayı ziyaret etme olanağı buldu. STEM Center’da projelerini hayata geçiren, MASTER 6 ile hayata artı değerlerle hazırlanan, uluslararası ölçme ve değerlendirme sistemiyle İngilizcelerini mükemmelleştiren, uluslararası eğitim programlarına katılarak vizyonlarını geliştirecek Bahçeşehir Koleji Darıca Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri, kendileri için hazırlanan zengin programla yeni eğitim öğretim yılına, geçen sene faaliyete geçen Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü’nde başladı. Darıca Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışına çocuk edebiyatının çınarı Gülten Dayıoğlu ve Bahçeşehir Koleji yöneticileri katıldı.          
Bahçeşehir Koleji 2006 yılında ilk kampüsünü açtığı Fen ve Teknoloji Liselerini yaygınlaştırmaya devam ediyor. Bahçeşehir Koleji Darıca Fen ve Teknoloji Lisesi 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibarıyla eğitim öğretime başladı.

Bahçeşehir Koleji tarafından Türkiye’de fen eğitiminde çok yönlü bir eğitim anlayışına öncülük etmek amacıyla kurulan Fen ve Teknoloji Liseleri, kurulduğu 2006 yılından bu yana bilim ve teknoloji alanında fark yatacak gençler yetiştiriyor. M.I.T, Stanford gibi dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul alan, kariyerlerine dünya teknoloji devlerinde başlayan mezunlar yetiştiren Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Liselerinin sayısı 2018-2019 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye genelinde 15 kampüse ulaştı.

Bu yıl eğitim öğretime başlayan Bahçeşehir Koleji Darıca Fen ve Teknoloji Lisesi de okulların açılmasıyla birlikte öğrencileriyle buluştu. Öğrenciler, eğitim öğretim yılı öncesi 3 hafta süren bir oryantasyon programına katıldılar. Program kapsamında düzenlenen sektör gezileriyle öğrenciler, dünyada üretime değer katan pek çok lider firmayı ziyaret etme olanağı buldu.

STEM Center’da projelerini hayata geçiren, MASTER 6 ile hayata artı değerlerle hazırlanan, uluslararası ölçme ve değerlendirme sistemiyle İngilizcelerini mükemmelleştiren, uluslararası eğitim programlarına katılarak vizyonlarını geliştirecek Bahçeşehir Koleji Darıca Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencileri, kendileri için hazırlanan zengin programla yeni eğitim öğretim yılına, geçen sene faaliyete geçen Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü’nde başladı. Darıca Fen ve Teknoloji Lisesi’nin açılışına çocuk edebiyatının çınarı Gülten Dayıoğlu ve Bahçeşehir Koleji yöneticileri katıldı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.