19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Balıkçısı sofraları şenlendiriyor!

Darıca 22.09.2018 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Balıkçısı sofraları şenlendiriyor!

Sofraların vazgeçilmez besini vitamin deposu balık havaların yavaş yavaş soğumasıyla birlikte tezgâhları şenlendirirken, Darıca’nın ünlü ‘Darıca Balıkçısı’ da sezona merhaba dedi. Darıcalılar’ın yakından tanıdığı sima olan Darıca Balıkçısı sahibi Kamil Aygül, nam-ı diğer Torik Kamil, Darıcalı vatandaşlara ayrıcalıklı imkanlar sunuyor. BALIK PİŞİRME HİZMETİ İLGİ ÇEKİYOR 30 yılı aşkın süredir Darıca’da balıkçılıkla uğraşan Kamil Aygül, onlarca balık çeşitlerini Darıcalılar’ın damak tadına sunarken, balık pişirip paketleme imkanıyla da vatandaşların uğrak noktası olarak dikkat çekiyor.  Mevsimindeki balıkları en taze, hijyenik ve pişirmeye hazır şekilde müşterilerine sunduklarını belirten Aygül, balığın pişme esnasında evde yarattığı kokudan şikayetçi olan ev hanımlarına pişirme hizmeti de sunduklarını sözlerine ekledi.      

Sofraların vazgeçilmez besini vitamin deposu balık havaların yavaş yavaş soğumasıyla birlikte tezgâhları şenlendirirken, Darıca’nın ünlü ‘Darıca Balıkçısı’ da sezona merhaba dedi. Darıcalılar’ın yakından tanıdığı sima olan Darıca Balıkçısı sahibi Kamil Aygül, nam-ı diğer Torik Kamil, Darıcalı vatandaşlara ayrıcalıklı imkanlar sunuyor.

BALIK PİŞİRME HİZMETİ İLGİ ÇEKİYOR

30 yılı aşkın süredir Darıca’da balıkçılıkla uğraşan Kamil Aygül, onlarca balık çeşitlerini Darıcalılar’ın damak tadına sunarken, balık pişirip paketleme imkanıyla da vatandaşların uğrak noktası olarak dikkat çekiyor.  Mevsimindeki balıkları en taze, hijyenik ve pişirmeye hazır şekilde müşterilerine sunduklarını belirten Aygül, balığın pişme esnasında evde yarattığı kokudan şikayetçi olan ev hanımlarına pişirme hizmeti de sunduklarını sözlerine ekledi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.