Darıca Batman’ı elinden kaçırdı! 2-2

Spor 16.02.2020 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Batman’ı elinden kaçırdı! 2-2

Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Batman Petrolspor’u elinden kaçırdı. 3.Lig 3.Grup’un 23.haftasında Batman temsilcisine rakip olan sarı yeşilli ekibimiz, uzatma bölümüne 2-1 önde girdiği maçta 90+4’te yediği golle rakibiyle 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Mücadelenin henüz 4.dakikasında Ahmet Güven’in golüyle 1-0 öne geçen ev sahibine cevabı gecikmeyen Darıca G.B, 18’de Nebi Tiryakioğlu ile skora denge getirdi. SON SANİYEDE YIKILDIK Karşılaşmanın 50.dakikasında hızlı gelişen Darıca G.B atağında Berat Eyüpoğlu ile 2-1’i bulan sarı yeşilli temsilcimiz, çok iyi mücadele ettiği maçta Sebahattin Usta’nın 90+4’teki frikik golüne engel olamayarak sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Mücadelenin son saniyesinde Darıca G.B’den kaleci Alper Doğan ile B.Petrolspor’dan Ali Kemal Özkan kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından puanını 31’e yükselten Darıca G.B, 9.sıradaki yerini korudu. Temsilcimiz, Çarşamba günü sahasında Kelkit Belediyespor’u konuk edecek.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş, Batman Petrolspor’u elinden kaçırdı. 3.Lig 3.Grup’un 23.haftasında Batman temsilcisine rakip olan sarı yeşilli ekibimiz, uzatma bölümüne 2-1 önde girdiği maçta 90+4’te yediği golle rakibiyle 2-2 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Mücadelenin henüz 4.dakikasında Ahmet Güven’in golüyle 1-0 öne geçen ev sahibine cevabı gecikmeyen Darıca G.B, 18’de Nebi Tiryakioğlu ile skora denge getirdi.

SON SANİYEDE YIKILDIK

Karşılaşmanın 50.dakikasında hızlı gelişen Darıca G.B atağında Berat Eyüpoğlu ile 2-1’i bulan sarı yeşilli temsilcimiz, çok iyi mücadele ettiği maçta Sebahattin Usta’nın 90+4’teki frikik golüne engel olamayarak sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Mücadelenin son saniyesinde Darıca G.B’den kaleci Alper Doğan ile B.Petrolspor’dan Ali Kemal Özkan kırmızı kart gördü. Bu sonucun ardından puanını 31’e yükselten Darıca G.B, 9.sıradaki yerini korudu. Temsilcimiz, Çarşamba günü sahasında Kelkit Belediyespor’u konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.