Darıca Bayramlaştı

Darıca 02.09.2017 - 13:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Bayramlaştı

Darıca ailesi Kurban Bayramı’nı hep birlikte kutladı. Darıca Çınaraltı Meydanı’nda yapılan bayramlaşma programına ilgi yoğun olurken Ak Parti li Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER bayramın ikinci gününde Darıca’daki bayramlaşma programlarına katıldı.

Darıca Kaymakam Vekili Dursun DÜZGÜN, Darıca Belediye Başkan Vekili Metin SÖYLEMEZ, Garnizon Komutanı Bnb. Ali AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Hasan AYDOĞAN , Darıca Müftü Vekili, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri , kamu kurum ve kuruluşları , sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programında protokol üyeleri vatandaşların bayramını kutlayarak birer kısa selamlama konuşması yaptılar.             Bayramlaşma programında açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkan Vekili Metin SÖYLEMEZ Mübarek Kurban Bayramı’nın insanlar arasındaki  kırgınlık ve dargınlıkların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla kutladığımız bayramların bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğu ile siz değerli Darıca halkımız nezdinde bütün vatandaşlarımızın ve müslümanların Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.             BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK GÜNLERİDİR Bayramlaşma programına katılarak tüm Darıcalıların bayramını tebrik eden Ak Prti Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER ise kısa selamlama konuşmasında, bayramların birlik ve beraberliğe vesile olan güzel günlerden olduğuna vurgu yaparken, “ülkemizde çok şükür birlik var, beraberlik var, kardeşlik duygusu var, bir zamanlar insanımızı birbirine düşürmek isteyen zihniyete artık halkımız prim vermiyor.Ülkemizdeki bu güzelliklerin devamı temennisiyle tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum.” Diyerek konuşmasını tamamladı.
Darıca ailesi Kurban Bayramı’nı hep birlikte kutladı. Darıca Çınaraltı Meydanı’nda yapılan bayramlaşma programına ilgi yoğun olurken Ak Parti li Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER bayramın ikinci gününde Darıca’daki bayramlaşma programlarına katıldı.

Darıca Kaymakam Vekili Dursun DÜZGÜN, Darıca Belediye Başkan Vekili Metin SÖYLEMEZ, Garnizon Komutanı Bnb. Ali AKTAŞ, İlçe Emniyet Müdürü Hasan AYDOĞAN , Darıca Müftü Vekili, siyasi partilerin ilçe başkan ve yönetimleri , kamu kurum ve kuruluşları , sivil toplum örgüt temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programında protokol üyeleri vatandaşların bayramını kutlayarak birer kısa selamlama konuşması yaptılar.

            Bayramlaşma programında açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkan Vekili Metin SÖYLEMEZ Mübarek Kurban Bayramı’nın insanlar arasındaki  kırgınlık ve dargınlıkların son bulmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşkuyla kutladığımız bayramların bir yenisine daha kavuşmanın mutluluğu ile siz değerli Darıca halkımız nezdinde bütün vatandaşlarımızın ve müslümanların Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum.” diyerek konuşmasını tamamladı.

           

BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK GÜNLERİDİR

Bayramlaşma programına katılarak tüm Darıcalıların bayramını tebrik eden Ak Prti Kocaeli Milletvekili İlyas ŞEKER ise kısa selamlama konuşmasında, bayramların birlik ve beraberliğe vesile olan güzel günlerden olduğuna vurgu yaparken, “ülkemizde çok şükür birlik var, beraberlik var, kardeşlik duygusu var, bir zamanlar insanımızı birbirine düşürmek isteyen zihniyete artık halkımız prim vermiyor.Ülkemizdeki bu güzelliklerin devamı temennisiyle tüm halkımızın bayramını tebrik ediyorum.” Diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.