Darıca Belediyesi’nde Sözleşme İmzalandı

Darıca 26.03.2018 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Belediyesi’nde Sözleşme İmzalandı

Hizmet-İş Sendikası ile Darıca Belediyesi arasında devam eden toplu-iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanarak imza altına alındı. Sözleşme 1.yıl 12, 2.yıl enflasyon+1 olarak belirlendi.

Darıca Belediyesi hizmet binasında yapılan törene Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Yerelsen Genel Sekreteri Mümtaz Uzun, sendika yönetimi ve işyeri temsilcileri katıldı. İmza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı İdris Ersoy, “4 ay süren toplu sözleşme görüşmeleri çalışanlar için mutlu sonla biterek nihayet imza altına alıyoruz. 1.yıl 12, 2.yıl enflasyon+1 olarak bitirdiğimiz sözleşmemiz bütün üyelerimize hayırlar getirmesini diliyorum. HİZMET ARKADAŞLARIMIZDIR Belediyenin mütevazı bütçesine rağmen, diğer belediyelerde süren toplu-iş sözleşmelerinde gelinen grev oylamasına rağmen, belediye başkanımız çalışanlarına, üyelerimize enflasyonun altında ezdirmeyerek, bizlere verdiği değeri bir kez daha göstermiş ve bizleri mutlu etmiştir. Kendisine üyelerimiz ve sendikamız adına teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Şükrü karabacak ise, “Çalışanlar bizim Darıca’ya beraber hizmet ettiğimiz arkadaşlarımızdır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Elimizdeki imkânlar dâhilinde en iyisini kendileri için istiyoruz, yapılan sözleşmenin işçilere, şehrimize hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.         
Hizmet-İş Sendikası ile Darıca Belediyesi arasında devam eden toplu-iş sözleşmesi görüşmelerinde anlaşma sağlanarak imza altına alındı. Sözleşme 1.yıl 12, 2.yıl enflasyon+1 olarak belirlendi.

Darıca Belediyesi hizmet binasında yapılan törene Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Yerelsen Genel Sekreteri Mümtaz Uzun, sendika yönetimi ve işyeri temsilcileri katıldı. İmza töreninde konuşan Hizmet-İş Sendikası Şube Başkanı İdris Ersoy, “4 ay süren toplu sözleşme görüşmeleri çalışanlar için mutlu sonla biterek nihayet imza altına alıyoruz. 1.yıl 12, 2.yıl enflasyon+1 olarak bitirdiğimiz sözleşmemiz bütün üyelerimize hayırlar getirmesini diliyorum.

HİZMET ARKADAŞLARIMIZDIR

Belediyenin mütevazı bütçesine rağmen, diğer belediyelerde süren toplu-iş sözleşmelerinde gelinen grev oylamasına rağmen, belediye başkanımız çalışanlarına, üyelerimize enflasyonun altında ezdirmeyerek, bizlere verdiği değeri bir kez daha göstermiş ve bizleri mutlu etmiştir. Kendisine üyelerimiz ve sendikamız adına teşekkür ediyorum.” dedi. Başkan Şükrü karabacak ise, “Çalışanlar bizim Darıca’ya beraber hizmet ettiğimiz arkadaşlarımızdır. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Elimizdeki imkânlar dâhilinde en iyisini kendileri için istiyoruz, yapılan sözleşmenin işçilere, şehrimize hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.         

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.