Darıca Belediyesi’nden anında cevap

Darıca 20.08.2020 - 20:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Belediyesi’nden anında cevap

Darıcalı vatandaş Hamza Delikanlı, Darıca Balyonoz Koyu’nda ve Millet Bahçesi’ndeki tuvaletler sabun olmadığını bildirince belediye yetkilileri olaya müdahale ederek sorunu çözdü. Darıca Balyonoz Koyu’nda ve Millet Bahçesi’nde bulunan tuvaletlerde sabun bulunmadığını Darıca Belediyesi’ne Darıcalı vatandaş Hamza Delikanlı bildirdi. Delikanlı, “Tuvaletlerde sabun yok. Hiç bir belediye tesisinde bulamıyoruz Yer: Balyanoz Koyu” sözleri ile Darıca Belediyesi’nde şikayette bulundu. Darıca Belediyesi’nden ise Darıcalı vatandaşa jet cevap geldi. Darıca Belediyesi sorunun çözüldüğünü dile getirerek, “İlgili tesis çalışanına gerekli uyarılar yapılmış olup, tekrarı yaşanmaması konusunda uyarılar yapılmıştır. Bizimle iletişime geçtiğiniz teşekkür eder, iyi günler dileriz” dedi.

Darıcalı vatandaş Hamza Delikanlı, Darıca Balyonoz Koyu’nda ve Millet Bahçesi’ndeki tuvaletler sabun olmadığını bildirince belediye yetkilileri olaya müdahale ederek sorunu çözdü.

Darıca Balyonoz Koyu’nda ve Millet Bahçesi’nde bulunan tuvaletlerde sabun bulunmadığını Darıca Belediyesi’ne Darıcalı vatandaş Hamza Delikanlı bildirdi. Delikanlı, “Tuvaletlerde sabun yok. Hiç bir belediye tesisinde bulamıyoruz Yer: Balyanoz Koyu” sözleri ile Darıca Belediyesi’nde şikayette bulundu. Darıca Belediyesi’nden ise Darıcalı vatandaşa jet cevap geldi. Darıca Belediyesi sorunun çözüldüğünü dile getirerek, “İlgili tesis çalışanına gerekli uyarılar yapılmış olup, tekrarı yaşanmaması konusunda uyarılar yapılmıştır. Bizimle iletişime geçtiğiniz teşekkür eder, iyi günler dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.