Darıca Belediyesi’nden ‘Onur Yürüyüşü’ hatırlatması

Darıca 29.06.2020 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Belediyesi’nden ‘Onur Yürüyüşü’ hatırlatması

Darıca Belediyesi, LGBTİ bireylerinin her yıl gerçekleştirdiği, bu yıl ise korona virüs sebebiyle online olarak gerçekleştirilen ‘Onur Yürüyüşü’ne karşı ilginç bir paylaşım yaptı. Paylaşım büyük beğeni topladı. Darıca Belediyesi tarafından yapılan ‘Onur yürüyüşü böyle yapılır’ başlıklı paylaşımda, Kurtuluş Savaşı’nda cepheye silah taşıyan kadınların, Çanakkale Savaşı’na giden 15 yaşındaki gençlerin, Türkiye’nin PKK/YPG terör örgütüne karşı sınır ötesi operasyonlarına katılan askerlerin ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbeci Semih Terzi’yi tek kurşunla alından vurduktan sonra hainler tarafından şehit edilen Ömer Halisdemir’in kameralara yansıyan yürüyüşünün fotoğrafları paylaşıldı. Darıca Belediyesi’nin bu paylaşımı büyük ilgi çekti. Yapılan yorumlarda Darıca Belediyesi’nin paylaşımına destek verildi.

Darıca Belediyesi, LGBTİ bireylerinin her yıl gerçekleştirdiği, bu yıl ise korona virüs sebebiyle online olarak gerçekleştirilen ‘Onur Yürüyüşü’ne karşı ilginç bir paylaşım yaptı. Paylaşım büyük beğeni topladı.

Darıca Belediyesi tarafından yapılan ‘Onur yürüyüşü böyle yapılır’ başlıklı paylaşımda, Kurtuluş Savaşı’nda cepheye silah taşıyan kadınların, Çanakkale Savaşı’na giden 15 yaşındaki gençlerin, Türkiye’nin PKK/YPG terör örgütüne karşı sınır ötesi operasyonlarına katılan askerlerin ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında darbeci Semih Terzi’yi tek kurşunla alından vurduktan sonra hainler tarafından şehit edilen Ömer Halisdemir’in kameralara yansıyan yürüyüşünün fotoğrafları paylaşıldı. Darıca Belediyesi’nin bu paylaşımı büyük ilgi çekti. Yapılan yorumlarda Darıca Belediyesi’nin paylaşımına destek verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.