Darıca Belediyesi’nden ‘Ramazan’ ihalesi

Darıca 08.04.2019 - 14:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Belediyesi’nden ‘Ramazan’ ihalesi

Darıca Belediyesi Ramazan ayı iftar yemeği işi alımı için ihaleye çıkıyor. İhalede 43 bin 500 adet yemek ve 7 bin 500 litre Osmanlı Şerbeti dağılımı ihalesi alınacak.

Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi'ni de içinde barındıran üç aylar 8 Mart 2019'da başladı. Ramazan ayı ise 6 Mayıs'ta başlayacak. Darıca Belediyesi Ramazan Ayı İftar Yemeği işi alımı için ihaleye çıkıyor. Açık ihale usulü gerçekleştirilecek olan yemek alım işi 26 Nisan tarihinde saat 10:00 Bağlarbaşı Mahallesi Ali Arıcan Caddesi İlkbahar Sokak No:1 Darıca adresinde gerçekleştirilecek. İHALENİN DETAYLARI NELER? İhalede dosyasında yer alan detaylara göre 43 bin 500 adet Ramazan Sıcak Yemek, 7 bin 500 litre Osmanlı Şerbeti alınacak. Günlük maksimum olarak bin 450 kişilik sıcak yemeğin dağıtılacağı belirtilen şartnamede ayrıca 4 ayrı servis olarak 50 kişilik thermoboxlarda yemek hazırlanarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne iftar saatlerinde verilecek. Hizmet, 6 Mayıs-3 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca sıcak yemekler için idarenin ilçe sınırları içerisinde önceden belirlemiş olduğu evlere ihtiyaç sahiplerinin kendilerinin temin edecekleri kaplara iftar saatine 1 saat kala dağıtım yapılmaya başlanacak.  ŞERBET DETAYI İhalede yemek ile birlikte Osmanlı Şerbeti İkramı ile ilgili ayrıntılar da yer aldı. 7 bin 500 litre dağıtılacak olan şerbet, seyyar çeşme içerisinde vatandaşlara ikram edilecek. Şerbetin dağıtımı için geleneksel şerbetçi kıyafeti ile şerbet dağıtacak 4 kişi bulundurulacak, personeli idare onaylayacak. Ayrıca yüklenici tarafından ikramda kullanılmak üzere 40 bin adet Darıca Belediyesi logolu kağıt bardak temin edilecek.  
Darıca Belediyesi Ramazan ayı iftar yemeği işi alımı için ihaleye çıkıyor. İhalede 43 bin 500 adet yemek ve 7 bin 500 litre Osmanlı Şerbeti dağılımı ihalesi alınacak.

Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi'ni de içinde barındıran üç aylar 8 Mart 2019'da başladı. Ramazan ayı ise 6 Mayıs'ta başlayacak. Darıca Belediyesi Ramazan Ayı İftar Yemeği işi alımı için ihaleye çıkıyor. Açık ihale usulü gerçekleştirilecek olan yemek alım işi 26 Nisan tarihinde saat 10:00 Bağlarbaşı Mahallesi Ali Arıcan Caddesi İlkbahar Sokak No:1 Darıca adresinde gerçekleştirilecek.

İHALENİN DETAYLARI NELER?

İhalede dosyasında yer alan detaylara göre 43 bin 500 adet Ramazan Sıcak Yemek, 7 bin 500 litre Osmanlı Şerbeti alınacak. Günlük maksimum olarak bin 450 kişilik sıcak yemeğin dağıtılacağı belirtilen şartnamede ayrıca 4 ayrı servis olarak 50 kişilik thermoboxlarda yemek hazırlanarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne iftar saatlerinde verilecek. Hizmet, 6 Mayıs-3 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca sıcak yemekler için idarenin ilçe sınırları içerisinde önceden belirlemiş olduğu evlere ihtiyaç sahiplerinin kendilerinin temin edecekleri kaplara iftar saatine 1 saat kala dağıtım yapılmaya başlanacak. 

ŞERBET DETAYI

İhalede yemek ile birlikte Osmanlı Şerbeti İkramı ile ilgili ayrıntılar da yer aldı. 7 bin 500 litre dağıtılacak olan şerbet, seyyar çeşme içerisinde vatandaşlara ikram edilecek. Şerbetin dağıtımı için geleneksel şerbetçi kıyafeti ile şerbet dağıtacak 4 kişi bulundurulacak, personeli idare onaylayacak. Ayrıca yüklenici tarafından ikramda kullanılmak üzere 40 bin adet Darıca Belediyesi logolu kağıt bardak temin edilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.