Darıca Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmuyor!

Darıca 14.11.2020 - 18:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmuyor!

Darıca Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Refahı ekipleri, ilçe genelinde belirlediği barınma ve besleme noktalarına sık sık mama ve yiyecek takviyesinde bulunuyor. İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarını da sürdüren Darıca Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmayarak beslenme noktalarına gıda ve mama bırakıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde tedbirler arttırılırken sokak hayvanları için de çalışma başlatıldı. Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hayvan sağlığı ve refahı ekibi tarafından sokak hayvanları aç kalmasın diye Darıca’nın çeşitli noktalarında oluşturulan beslenme noktalarına gıda, mama ve su bırakılıyor. Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklamada da “Doğadaki dostlarımızı unutmuyoruz. Darıca Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Refahı ekiplerimiz, ilçemiz genelinde belirlemiş olduğumuz barınma ve besleme noktalarına sık sık mama ve yiyecek takviyesinde bulunuyorlar.” ifadeleri kullanıldı.

Darıca Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Refahı ekipleri, ilçe genelinde belirlediği barınma ve besleme noktalarına sık sık mama ve yiyecek takviyesinde bulunuyor.

İlçe genelinde dezenfekte çalışmalarını da sürdüren Darıca Belediyesi, sokak hayvanlarını da unutmayarak beslenme noktalarına gıda ve mama bırakıyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla ilçe genelinde tedbirler arttırılırken sokak hayvanları için de çalışma başlatıldı. Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Hayvan sağlığı ve refahı ekibi tarafından sokak hayvanları aç kalmasın diye Darıca’nın çeşitli noktalarında oluşturulan beslenme noktalarına gıda, mama ve su bırakılıyor. Darıca Belediyesi’nden yapılan açıklamada da “Doğadaki dostlarımızı unutmuyoruz. Darıca Belediyesi Hayvan Sağlığı ve Refahı ekiplerimiz, ilçemiz genelinde belirlemiş olduğumuz barınma ve besleme noktalarına sık sık mama ve yiyecek takviyesinde bulunuyorlar.” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.